Trei zodii își vor schimba viața radical și vor fi apărați de protecția divină datorită poziției pe care luna o va avea din 24 noiembrie

Toate cele 12 zodii vor fi influențate de Luna Nouă în Săgetător, însă trei dintre acestea își vor schimba viața complet.

22 nov. 2022, 15:04
Trei zodii își vor schimba viața radical și vor fi apărați de protecția divină datorită poziției pe care luna o va avea din 24 noiembrie

Este o perioadă propice pentru nativii din zodiac, viața unor zodii putând să se schimbe radical. Însă, toate zodiile vor avea parte de o vreme favorabilă datorită poziției pe care o are Luna Nouă în Săgetător.

Trei zodii își schimbă viața

Berbec

Este o perioadă prielnică pentru nativii acestei zodii, deoarece vor petrece mai mult timp cu familia pregătindu-se de sărbătorile de iarnă. Aceștia vor avea parte de cadouri și surprize plăcute din partea celor apropiați.

Taur

Taurii vor avea ghinion din punct de vedere financiar, dar asta îi va determina să ia măsuri și să înceapă căutările pentru un loc de muncă mai bun. Apar oprtunități bănoase chiar atunci când se așteaptă mai puțin.

Gemeni

Nativii acestei zodii încep să regrete unele decizii luate în trecut pe plan amoros. Sunt de părere că au renunțat prea ușor la niște relații și persoane care au fost foarte importante pentru ei.

Citește și: Trei zodii vor avea parte de momente incredibile în ultimele săptămâni din 2022. Acestea vor reuși tot ce își propun

Rac

Racii vor avea o ocazie pe plan profesional care le va schimba viața. Recent au trecut prin momente grele și dezamăgiri în carieră, dar toate astea vor fi o lecție pentru a fi pregătiți pentru tot ceea ce urmează.

Leu

Leii se află sub protecția divinității în perioada ce urmează. Vor primi ajutor să scape de probleme care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Există posibilitatea de a semna niște contracte foarte importante.

Fecioară

Pe plan sentimental, fecioarele vor avea parte de schimbări majore. Este posibil ca nativii acestei zodii să își întâlnească sufletul pereche sau să se reîndrăgostească de partener. Cei ce își doresc o familie vor avea noroc în acest sens.

Balanță

Balanțețeau parte de provocări pe plan profesional, dar tot acest stres va merita, pentru că urmează lucruri bune. În viitorul acestora ar putea apărea o mărire de salariu, un post mai bun sau chiar o oferă fabuloasă din partea unei companii.

Scorpion

Scorpionii vor fi foarte ocupați din cauza unor acte, contracte sau alte probleme legate de autoritățicsau de lege. În cele din urmă vor trece peste acest impas, cu ajutorul unui prieten.

Citește și: Horoscop 2023. Zodiile protejate de îngeri tot anul viitor. Au noroc la bani, în carieră și în dragoste

Săgetător

Săgetătorii vor fi mai puțin optimiști decât de obicei în perioada ce urmează. Cei născuți sub semnul acestei zodii. Ar putea simți că au nevoie să își reîncarce bateriile pentru a reporni în forță, dar va fi nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

Capricorn

Capricornii simt că nu sunt suficient de apreciați la locul demuncă, așa că depun din ce în ce mai multe eforturi pentru ca totul să meargă bine și să fie apreciați. Sunt sfătuiți să ia în calcul un nou loc de muncă, într-un domeniu care să le placă.