Trenurile Zăpezii, puse în circulaţie de CFR Călători de luni. Reduceri de 25% pentru călătoriile spre şi dinspre staţiunile montane

CFR Călători reintroduce “Trenurile Zăpezii”. Românii vor putea circula mai ieftin cu trenul spre staţiunile montane în perioada 10 ianuarie – 28 februarie.

07 ian. 2022, 13:38
Trenurile Zăpezii, puse în circulaţie de CFR Călători de luni. Reduceri de 25% pentru călătoriile spre şi dinspre staţiunile montane

CFR Călători a anunţat vineri că dă startul ofertei Trenurile Zăpezii. În perioada 10 ianuarie – 28 februarie, preţul călătoriilor va fi redus cu 25% la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

„Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, pot profita în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta Trenurile Zăpezii disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

Citeşte şi: Alertă meteo de NINSOARE şi strat de zăpadă. Lapoviţă şi ninsori şi la Bucureşti

Trenurile Zăpezii reprezintă o alternativă rapidă și verde la aglomerația din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală”, a transmis CFR Călători.

VEZI AICI LISTA ŞI ORARUL TUTUROR GARNITURILO CUPRINSE ÎN OFERTA TRENURILE ZĂPEZII 2022

Reducerile tarifare se acordă pentru toate trenurile prezentate în Anexa 1, astfel:

  • 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de 2 ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.
  • 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.
    Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.

Citeşte şi: Toţi elevii revin de luni la cursuri. Vacanțe și zile libere pentru elevi în 2022. Calendarul examenelor naţionale Bacalaureat 2022 şi Evaluare Naţională 2022

De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

Biletele la preţ redus pentru Trenurile Zăpezii se pot achiziționa:

Online de pe cfrcalatori.ro;
Din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”;
De la automatele de vânzare bilete din gări;
Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR Călători;
De la distribuitori autorizați (agenții de turism).
**reducerea se aplică la tariful preț întreg pentru trenuri InterRegio clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte oferte.