Tribunalul Argeş a menţinut măsurile preventive luate faţă de Sandu Anghel şi fiica sa, Izaura

Tribunalul Argeş a decis, marţi, menţinerea măsurilor preventive dispuse anterior în cazul lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial şi al fiicei sale, Izaura Anghel, trimişi în judecată într-un dosar privind mituirea unui agent de la Penitenciarul Colibaşi.

11 nov. 2014, 12:57
Tribunalul Argeş a menţinut măsurile preventive luate faţă de Sandu Anghel şi fiica sa, Izaura

Instanţa a dispus, astfel, menţinerea stării de arest preventiv luată faţă de inculpatul Sandu Anghel şi măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpata Izaura Anghel. În cazul celei din urmă a fost respinsă şi o cererea de încuviinţare a părăsirii domiciliului.

Decizia Tribunalului Argeş nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore la Curtea de Apel Piteşti.

Bercea Mondial, noi atacuri la preşedinte: Îl aştept pe Traian Băsescu la puşcărie! VIDEO

Izaura Anghel se află în arest la domiciliu din 18 septembrie, dată la care Tribunalul Argeş a decis şi arestarea preventivă a tatălui ei, Sandu Anghel zis Bercea Mondial, care deja executa o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Colibaşi.

Izaura şi Sandu Anghel au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş în data de 10 octombrie. Cei doi sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un agent de la Penitenciarul Colibaşi.

„Inculpatul Sandu Anghel a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă şi dare de mită, infracţiuni săvârşite în concurs real şi în stare de recidivă post-condamnatorie. Inculpata Izaura Anghel a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ.