TRIPLA CRIMĂ din Braşov. Declaraţiile angajaţilor firmei administrate de bărbatul care şi-a ucis familia: Nu era un om violent

Angajaţii firmei administrate de bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii spun că bărbatul nu era violent şi nici nu părea violent. ”Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia”, spune o angajată.

27 mart. 2018, 14:40
TRIPLA CRIMĂ din Braşov. Declaraţiile angajaţilor firmei administrate de bărbatul care şi-a ucis familia: Nu era un om violent

O angajată a firmei care se ocupă de vânzarea unor aparate medicale şi care este administrată de bărbatul suspectat de triplă crimă a declarat că acesta nu era violent.

„Noi suntem aici cu oamenii, nu ştim nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut şi atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm şi nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a spus angajata, potrivit Mediafax.

La rândul său, Traian Tomescu, preşedintele Asociaţiei Generale a Inginerilor din România, sucursala Braşov, din care făcea parte şi Florin Mircea Buliga, a declarat şi el că bărbatul nu a dat vreodată semne de violenţă.

„Eu de aproximativ doi ani nu prea m-am mai văzut cu el. Nu a participat nici la activităţi şi chiar voiam să-l caut să-l întreb ce s-a întâmplat. Nu era un om violent, periculos. Mă surprinde ceea ce s-a întâmplat”, a spus Tomescu.

Bărbatul în vârstă de 43 ani s-a prezentat la sediul IPJ Braşov afirmând că şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

„Un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia poliţiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a aşteptat să adoarmă soţia şi copiii, după care i-a înjunghiat. Înainte de a-şi omorî familia, bărbatul a avut „o experienţă religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”, au spus aceleaşi surse.

Citeşte şi Caz şocant în Braşov: Un bărbat şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Criminalul s-a predat la Poliţie