Trista poveste a BĂIEŢELULUI care se poate MÂNCA SINGUR de foame: Suferă de o boală CUMPLITĂ FOTO

Un copil de 23 de luni din Marea Britanie suferă de o boală rară care îl face să îi fie foame tot timpul, fără să realizeze că a mâncat destul. Astfel, din cauza sindromului Prader-Willi, bebeluşul are un apetit insaţiabil, lucru care ar putea să îl facă să aibă o dezvoltare fizică şi emoţională precară.

19 nov. 2013, 06:52

Geezer Buxton are aproape doi ani, însă părinţii se tem că va ajunge să se mănânce singur de foame, fiind diagnosticat cu o boală genetică rară, care afectează doar câţiva copii din toată Marea Britanie. Astfel, potrivit Daily Mail, el mănâncă orice îi pică în mână şi nu se poate opri din mâncat, mai ales că nu simte sentimentul de săţietate.

Citeşte şi Tulburătorul caz al MICUŢULUI de cinci ani care adoră să GĂTEASCĂ, dar nu poate consuma MÂNCARE FOTO

Unul din 15.000 de copii suferă de sindromul Prader-Willi, lucru care poate avea efecte dezastruoase asupra dezvoltării fizice şi psihice. Părinţii lui Geezer se tem că micuţul nu va putea duce o viaţă normală.

Când a fost născut am fost nevoită să recurg la cezariană. Ulterior a fost dus la terapie intensivă şi nu s-a putut hărni pentru zece zile. A fost hrănit printr-un tub şi nu am putut să îl luăm acasă. După trei săptămâni a fost diagnosticat cu PWS. Dacă îl vezi azi, pare un copil normal, cu toate că nu poate vorbi şi nu poate să meargă foarte bine din cauza tonului muscular scăzut. Dacă va începe să mănânce tot şi toate, va trebui să ne uităm la el tot timpul. Este un gând cutremurător că la un moment dat ar putea să mănânce atât de mult încât să i se rupă stomacul. Mai mult, de foame ar putea să se mănânce singur„, a declarat mama tânărului.

Citeşte şi Un nou caz UIMEŞTE lumea medicală: Un băieţel NU POATE SIMŢI DUREREA. Cum este posibil