Trista poveste a bărbatului care DOARME cu MORŢII: Îmi este mai frică de cei vii decât de cei decedaţi FOTO

Un vagabond din Brazilia a şocat întreaga lume când a recunoscut că de mai mulţi ani de zile doarme într-o criptă dintr-un cimitir, lângă cosciugul unui fost prieten care a decedat cu mai bine de un deceniu în urmă.

05 nov. 2013, 20:00

Fabio Beraldo Rigol, un bărbat de 47 de ani, doarme de mai bine de un deceniu în cimitirul Brotas din Santa Isabel, Sao Paulo, într-o criptă pe care o împarte cu un prieten decedat de mai mulţi ani, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CHEF ÎN CIMITIR. Doi tineri din Lugoj au făcut chef şi s-au pozat lângă morminte FOTO

Brazilianul povesteşte că lucra într-un birou, până când firma care îl angajase a dat faliment. Din cauza depresiei şi a pierderii locului de muncă el a ajuns dependent de droguri, motiv pentru care soţia a divorţat de el şi l-a dat afară din casă. Deoarece nu avea unde să meargă, el a ajuns într-o noapte în cimitir, unde a găsit o criptă de şase persoane, în care era un singur sicriu. Astfel, acest loc i-a devenit casă.

Citeşte şi Milioane de morţi au fost îngropaţi aici. Cum arată cel mai mare cimitir al planetei GALERIE FOTO

Vreau să ies de aici viu. Vreau să am o casă şi vreau să mă întorc la muncă dacă mi se oferă o şansă. Ar fi teribil să mor şi să fiu mort cu un mort. Nu îmi este frică de oamenii decedaţi. Îmi este mai frică de cei vii„, a povestit bărbatul, care este poreclit Popo, recunoscând că doar noaptea vine în cimitir, în timp ce în restul zilei se plimbă prin oraş pentru a nu se plictisi, mai ales că aici nu are cu cine să vorbească.

Citeşte şi Un piteştean viu vrea să se mute oficial la cimitir

În acelaşi timp, Fabio recunoaşte că a văzut sute de înmormântari în această perioadă, dar nu îi plac deoarece îl deprimă, chiar dacă morţii nu îl sperie. Privind modul în care a ajuns pentru prima oară în criptă, el recunoaşte că nu îşi mai aduce aminte, ştiind doar că s-a trezit într-o noapte ploioasă în acel loc şi s-a decis că acolo o să îşi petreacă nopţile.