Trista poveste a unui frumos MODEL care suferă de o BOALĂ BIZARĂ: Încerc să duc o viaţă normală

O tânără din Marea Britanie, model şi asistentă în pregătire, s-a îmbolnăvit în urmă cu câteva luni de o boală ciudată care o face să leşine ori de câte ori stă în picioare. Astfel, ea nu se poate deplasa decât într-un scaun cu rotile.

30 mai 2013, 12:43

Chelsey Reynolds, o tânără de 22 de ani din Marea Britanie, a fost diagnosticată în luna octombrie a anului trecut cu o boală rară, numită PoTS, care i-a distrus viitorul, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Agonia bărbatului ZOMBI a luat sfârşit, medicii l-au vindecat: Eram convins că sunt MORT

Fostul model de şi asistentă medicală în pregătire, a fost nevoită să renunţe la viaţa sa normală, după ce a descoperit că nu mai poate sta în picioare fără să leşine. Ea este blocată într-un scaun cu rotile, cu toate că fizic este aptă să se deplaseze.

Munceam 15 ore pe zi şi apoi puteam să ies în oraş să mă distrez, dar acum nu mai pot să fac asta. Totul a fost ca un vis, a fost foarte înfricoşător când s-a întâmplat pentru prima dată. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine. De fiecare dată când încerc să mă ridic simt că leşin. Voiam să devin model şi asistentă, dar acum nici nu mă pot spăla pe dinţi fără să stau jos„, a declarat tânăra care într-o zi a leşinat la locul de muncă, aparent fără motiv.

Citeşte şi Incredibil: Povestea femeii care dansează NONSTOP, chiar şi în autobuz, pentru a scăpa de DURERI

Doctorii nu sunt sigur care a fost motivul pentru s-a declanşat ciudata boală a tinerei. Ea nu se poate ridica din pat fără ajutor, având mereu nevoie de cineva care să o ajute. Oamenii care suferă de această condiţie au probleme cu faptul că nu ajunge destul sânge în creier, lucru care duce la leşin. Cu toate acestea, ea duce o viaţă aproape normală, având şi un iubit.