Trotuarul de la Pasajul Ciurel pe care urcau autobuzele ca să ia curba este demolat. Imagini de pe şantier FOTO

Un trotuar de pe breteaua Pasajului Ciurel spre Șoseaua Virtuții a început să fie demolat miercuri, după ce imaginile filmate în urmă cu o săptămână arătau că autobuzele STB erau obligate să urce pe trotuar sau să intre pe contrasens ca să urce pe respectiva bretea.

30 sept. 2020, 14:38

Inaugurat cu o săptămână înainte de alegeri, după o investiție de aproximativ 250 milioane lei, pasajul Ciurel s-a dovedit o adevărată provocare pentru şoferii STB. Filmările au arătat că multe dintre autobuzele STB, care circulă spre Splaiul Independenței, calcă linia care separă benzile de circulație ca să urce pe breteaua dinspre Șoseaua Virtuții a pasajului.

Citeşte şi Nicuşor Dan a vorbit despre marile proiecte de infrastructură. Ce spune despre Pasajele Doamna Ghica şi Ciurel şi metroul de suprafaţă

Un reprezentant al constructorului a declarat pentru G4Media.ro că „acum se realizează banda de extindere a șoselei Virtutii pe sensul Crângași-Lujerului din zona nodului (pe sensul celalalt este deja executată), iar breteaua în discuţie se va racorda la șoseaua extinsă. Initial breteaua era racordată temporar la situația existentă, pentru a se asigura funcționalitatea Nodului pana la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare„.