Truc genial! Bagă o ceapă în maşina de spălat şi hainele nu vor mirosi a tocăniţă

Maşina de spălat rufe este unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri atunci când facem curățenie în casă. De aceea, astăzi vă vom prezenta trucul cu ceapa pentru a vă curăța tamburul mașinii de spălat.

19 ian. 2022, 14:42
Truc genial! Bagă o ceapă în maşina de spălat şi hainele nu vor mirosi a tocăniţă

Maşina de spălat rufe este, fără îndoială, una dintre invențiile pe care le apreciem cel mai mult atunci când facem treburile casnice. Cu toate acestea, mulți oameni tind să creadă că, deoarece această mașină este în contact constant cu apa și săpunul, se curăță singură și nu are nevoie de întreținere. Însă, nu este cazul, deoarece acumulează multă murdărie, resturi, scame. Tocmai de aceea astăzi îți vom prezenta un truc cu ceapă care curăță tamburul mașinii de spălat rufe.

Nu curăța NICIODATĂ acest articol în mașina de spălat. O poate defecta rapid! Producătorii nu vor ca tu să știi asta!

Pare incredibil că un produs atât de simplu, ieftin și obișnuit în bucătăriile noastre este atât de util pentru a îndepărta murdăria. În plus, este foarte practic și eficient deoarece ceapa conține acid ascorbic, astfel încât nu va trebui să ridici niciun deget pentru a curăța. Nu aveți nevoie de produse toxice, scumpe sau corozive, nu trebuie să curățați cu riscul de a vă zgâria mașina de spălat rufe, ci doar să folosiți această legumă incredibilă și populară.

Trucul cu ceapa pentru a curăța tamburul mașinii de spălat
Materiale necesare:

– patru cepe

– niște șosete

Trucul genial care îţi scoate rufele impecabile din maşina de spălat. Ce trebuie să pui în cuvă pentru efecte garantate!

Pas cu pas:

Începeți prin a curățați ceapa. Apoi, puneți o ceapă în mijlocul ciorapului și legați un nod la ambele capete astfel încât ceapa să nu se miște. Apoi puneți cealaltă ceapă în alt ciorap și legați la fel, cu noduri la ambele capete. Așa că puneți ceapa și faceți nod până când toate cele patru cepe sunt toate în mijlocul șosetelor.

Pune ciorapii cu ceapă în mașina de spălat și rulează un ciclu complet la temperatura cea mai înaltă. Gata! Ceapa va curăța perfect tamburul mașinii dumneavoastră de spălat și fără zgârieturi.

Greşeala pe care o face toată lumea cu maşina de spălat. Creşte facturile, iar rufele nu au mirosul dorit

Bonus: Trucul cu aspirina pentru albirea hainelor în malina de spălat

Hainele albe arată foarte frumos, totuși, este puțin complicat să le îngrijești, pentru că în timp se adună pete de deodorant, se îngălbenesc sau devin gri, fiind foarte greu să le readuci la culoarea originală. Dar nu este imposibil, iar răspunsul este mai simplu decât crezi, deoarece câteva tablete de aspirină sunt suficiente pentru a le reda albul imaculat.

Este foarte jenant să mergi undeva și să realizezi că hainele tale par vechi sau îngălbenite, chiar dacă au puțin timp de când le-ai cumpărat sau, chiar mai rău, când scoți din dulap acea bluză albă pe care o iubești atât de mult, care te face să arăți incredibil, și îți dai seama că nu poate fi purtată din cauza petelor.

Nu mai suferi și nu arunca hainele tale preferate! Citește acest articol StiriDiaspora.ro și găsești o soluție simplă la această problemă.

Vei avea nevoie:

6 pastile de aspirină

5 litri de apă

Un recipient suficient de mare pentru hainele tale

Trucul pas cu pas:

Zdrobiți puțin aspirina pe o foaie de hârtie apoi dizolvați praful obținut în cei cinci litri de apă. Pune hainele în acest amestec și lasă-le peste noapte sau timp de 8 ore.

Spală hainele manual sau în mașina de spălat, așa cum o faci de obicei.

Dacă vrei să pui mai multe piese vestimentare în același timp poți dubla cantitățile.

Pentru pete dure

Dacă ai o pată localizată foarte greu de îndepărtat, poți zdrobi trei sau patru pastile de aspirină. Adăugă puțină apă la ele, doar pentru a face o pastă. Aplicați pasta direct pe pată. Lăsați să stea câteva ore și apoi spălați pata ca de obicei.