Trucul cu care Mădălina Ghenea le provoacă bărbaţilor fiori reci pe şira spinării. VIDEO

Mădălina Ghenea ar putea pune orice bărbat la pământ. Recent, a postat în mediul online un scurt videoclip în care încearcă un truc care-ţi produce fiori reci pe şira spinării.

03 iun. 2022, 00:49
Trucul cu care Mădălina Ghenea le provoacă bărbaţilor fiori reci pe şira spinării. VIDEO

Şi nu doar încearcă, ci chiar reuşeşte. Iar îndemânarea cu care o face îi face invidioşi până şi pe cei mai experimentaţi jongleri. Vedeta a intrat în bucătărie, unde a filmat un clip care nu are cum să-i lase indiferenţi pe reprezentanţii sexului opus. Frumoasa actriţă le arată tuturor cum reuşeşte să prindă un măr aruncat în aer în lama cuţitului. Nu te-ai fi aşteptat să o vezi pe gingaşa Mădălina Ghenea în această postură, nu-i aşa?

Videoclipul poate fi văzut AICI

Cu cine s-a iubit Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase românce, iar acest lucru i-a garantat relaţii cu unii dintre cei mai cunoscuţi masculi. Printre aceştia, Leonardo di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Dar poate că cel mai mult l-a iubit pe conaţionalul Matei Stratan, el fiind singurul căruia i-a dăruit un copil. Din nefericire, nici relaţia lor nu a avut sorţi de izbândă, încheindu-se fulgerător. A urmat o relaţie cu milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii omonime, dar şi aceasta s-a încheiat la scurt timp de la debut.

Citeste si Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. Ce ţinute spectaculoase au ales româncele

În 2016, vedeta a format un cuplu și cu celebrul designer Philipp Plein, relația lor durând nici mai mult, nici mai puţin de… 38 de zile. În vara lui 2020, Mădălina Ghenea a fost surprinsă în vacanță alături de milionarul italian Leonardo Maria Del Vecchio, un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari.

În prezent, frumoasa româncă se dedică fiicei sale, Charlotte, şi proiectelor. Tocmai a terminat filmările la un thriller cu rechini și traficanți de droguri. Asupra statusului său relaţional păstrează, însă, misterul. Recent, vedeta a distribuit pe rețelele sociale o fotografie care lasă loc de interpretări. Poza reprezintă un cuplu înlănțuit, sărutându-se pasional.

„In the mood for love” (n.r. trad. – Cu chef de dragoste) a scris vedeta lângă poză. Totuşi, imaginea este luată astfel încât să nu poată fi distinse feţele celor doi amorezi.

Citeste si Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea. Gafa imensă a juratului de la iUmor: „I-am zis că sunt ocupat!”