Trucul perfect pentru îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe covor. Ingredientele minune de care nu te vei mai dezlipi

Gospodinele știu că întreținerea unei case nu este deloc una ușoară, motiv pentru care majoritatea încearcă să găsească diferite trucuri pentru a-și ușura munca. De data aceasta, venim în ajutorul tău cu o rezolvare a unei probleme care dă bătăi de cap în procesul curățeniei! Este vorba despre curățarea covoarelor, care este, de fapt, mai ușoară decât pare.

26 mart. 2024, 23:41
Trucul perfect pentru îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe covor. Ingredientele minune de care nu te vei mai dezlipi

Gospodinele iscusite știu că întreținerea unei case nu o muncă prea ușoară, motiv pentru care majoritatea încearcă să găsească diverse alternative pentru a-și ușura treaba.

Citește și Trucul folosit de cele mai iscusite gospodine care îți va salva mașina de spălat! Ai nevoie de un singur ingredient care se află în bucătăria ta

România TV vine în ajutorul tău cu o rezolvare a unei probleme care dă bătăi de cap în procesul curățeniei! Este vorba despre curățarea covoarelor, care este, de fapt, mai ușoară decât pare.

Indiferent de cât de grijuliu ești atunci când vine vorba despre păstrarea curățeniei în casă, la un moment dat, covoarele se murdăresc și își pierd strălucirea și culoarea.

Momentul și mai groaznic vine atunci când privești cu atenție și observi praful, scamele și blana animalului de companie în țesătura covorului.

Majoritatea românilor au în case covoare. Indiferent ce ar fi, pe termen lung nu prea contează prea mult cât de grijuliu ești atunci când vine vorba despre curățenia casei, deoarece, la un moment dat, covoarele vor fi copleșite și vor avea nevoie de ajutor.

Indiferent că problema este praful, o pată, sau blana animalului de companie, aspiratorul sau doar mătura nu vor fi îndeajuns pentru a curăța eficient covorul.

Dacă te gândești să duci covorul la curățătorie, ei bine, nu este neapărat o afacere, pentru că vei scoate din buzunar o sumă frumușică, pe lângă faptul că acesta nu e deloc ușor de manevrat, potrivit Blog.Tarkett.ro.

Cele două ingrediente minune pentru curățarea covorului

Cel mai bine este să îl cureți covorul în casă. Dacă nu știai, cu doar două ingrediente poți face covorul din casa ta să pară ca nou!

Mai exact, este vorba despre oțet și bicarbonat de sodiu!

Amestecate împreună, acestea sunt o soluție perfectă pentru curățenie și vor scoate chiar și cele mai insistente pete de pe covor!

Tot ce trebuie să faci este să acoperi partea pe care vrei să o cureți din covor cu bicarbonat de sodiu, peste care să pui puțin oțet, cam în jur de o lingură.

Citește și Secretul la care apelează multe gospodine la final de februarie. Ce să faci ca murăturile din butoi să se mențină până la vară

Apoi lasă amestecul să facă spumă, după care trebuie să iei o perie și să freci tot covorul. După câteva ore poți aspira covorul și vei observa că petele și murdăria au dispărut ca prin magie!