Trucul prin care Jojo se menține în formă: „Mă ajută foarte mult să mă mențin, îmi dă mai multă energie”

Trucul prin care Jojo se menține în formă. Cătălina Grama joacă în acest moment în serialul “Clanul”, de la Pro TV, unde o interpretează pe Magda, soția lui Bebe Măcelaru. Pentru că trebuie să arate impecabil, actrița a descoperit o metodă care o ajută foarte mult.

15 mart. 2023, 10:39
Trucul prin care Jojo se menține în formă: „Mă ajută foarte mult să mă mențin, îmi dă mai multă energie”
Trucul prin care Jojo se menține în formă

Trucul prin care Jojo se menține în formă. Actrița se trezește foarte devreme, pentru că trebuie să ajungă la filmări, iar prima masă a zilei este undeva după prânz. Nu are acest obicei din cauza lipsei de timp, ci pentru că așa și-a propus.

Citește și: Motivul pentru care Jojo şi Paul Ipate nu se căsătoresc. Ce spune actriţa după 8 ani de relaţie: „Nu trăim într-o fericire continuă”

Trucul prin care Jojo se menține în formă

Cătălina Grama, la fel ca multe alte vedete, ține Intermittent Fasting, o metodă de populară și adoptată de foarte multe persoane. Îniante de a adopta fastingul, actrița s-a consultat cu un medic nutriționist care face parte din familie și în care are deplină încredere.

Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici.

Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început.

Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm. Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic”, a declarat Cătălina Grama, pentru Unica.ro.