Trucul viral pe TikTok care ţine muştele departe de casa ta. Ai nevoie de un ingredient banal

Produsul minune cu ajutorul căruia poți să scapi de muște sau de alte insecte atrase de fructe și legume. Este posibil că ca deja să îl ai în dulap, dar nu te-ai gândit să-l folosești în acest mod până acum. Despre ce este vorba.

26 aug. 2023, 12:16
Trucul viral pe TikTok care ţine muştele departe de casa ta. Ai nevoie de un ingredient banal

Trucul care ține insectele departe de fructe și de legume. E super eficient, în special vara. Muștele care dau târcoale fructelor și legumelor sunt o problemă frecventă, mai ales la mijlocul verii când multe dintre acestea se coc. Astfel, este momentul ideal pentru insecte să-și depună ouăle pe orice aliment care fermentează.

Chiar dacă sunt de dimensiuni mici, sunt foarte enervante, mai ales atunci când sunt în bucătărie. Pentru a evita substanțele care oricum uneori nu-și fac treaba sau pot fi toxice, un expert a oferit o soluție la îndemâna oricui pentru a scăpa de muște.

Trucul care ține muștele la distanță. Se prepară ușor și te scapă imediat de ele din casă

Linda Lundström și-a creat un cont de TikTok pentru a le fi de ajutor celor mai tineri, pe care îi tratează ca și cum ar fi proprii copii și cu care împărtășește diferite hack-uri trucuri utile. Iar atunci când a găsit o metodă care ține insectele departe de fructe și legume nu a stat pe gânduri.

Este nevoie de un produs foarte ieftin

Prin urmare, Linda s-a filmat turnând trei căni de oțet, aproximativ 700 de mililitri, în canalul de scurgere al bucătăriei. A lăsat să acționeze substanța timp de un minut, apoi a pus peste un ibric plin cu apă clocotită.

„Aceasta este metoda care a funcționat cel mai bine. Este un miracol”, a spus Linda la final, menționând că de când face acest lucru nu mai are nicio problemă insectele și nu se mai adună muște pe lângă fructele și legumele din bucătărie.

Citește și Peisaje care îți taie răsuflarea, parcă desprinse direct din Rai, la un pas de București. Este un loc ideal pentru o escapadă de weekend

De asemenea, au mai mai fost persoane care au încercat trucul și care au mărturisit că funcționează. Ba chiar unele au dezvăluit că i-au adus și îmbunătățiri. De pildă, cineva mai folosește în această și combinație și bicarbonat de sodiu, produsul minune care poate fi folosit în bucătărie, dar și în agricultură.

„Folosesc această metodă și adaug și câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu, o dată pe lună. Practic asta de 50 de ani”, a spus cineva care a văzut videoclipul cu trucul care te scapă de muște.

„Am încetat să mai cumpăr banane și acum nu mai am muște de fructe!”, a spus o altă persoană, iar altcineva a sugerat că și piersicile atrag insectele și că preferă să nu le mai achiziționeze, conform mirror.uk.