Trucuri ca să fii sexy pentru iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Nativul din Taur visează să găteşti într-o ţinută provocatoare. Foloseşte mici trucuri care să-l încânte la maximum pe iubitul tău. Află ce să încerci, în funcţie de zodia lui.

31 mai 2013, 14:01
Trucuri ca să fii sexy pentru iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Gemeni. Oferă-i senzaţia că eşti o Marilyn Monroe super senzuală, care se plimbă prin casa lui şi va fi extrem de încântat.

Bărbatul din Rac are o adevărată obsesie pentru sâni. Ca să fii extrem de sexy pentru el, trebuie să-ţi pui în valoare decolteul.

Leu. Îmbracă-te ca o adevărată bombă sexy într-o seară, înainte ca iubitul tău să ajungă acasă şi comportă-te de parcă ai fi un star de cinema.

Fecioară. Ca să pari foarte sexy în ochii lui, fă curăţenie prin casă în ţinute provocatoare şi defilează cu graţie prin faţa lui.

Balanţă. Lasă-ţi părul liber, cât se poate de natural, şi iubitul tău te va vedea mult mai sexy ca până acum.

Scorpion. Un machiaj al ochilor în genul smoky eyes misterios îl face pe iubitul tău să te considere super sexy.

Săgetător. Are o atracţie deosebită pentru femeile atletice, iar costumaţiile de fitness super-sexy îl dau pe spate.

Pentru iubitul tău din zodia Capricorn, atitudinea de profesoară rea este una extrem de sexy. Poartă din când în când o pereche de ochelari fără dioptri şi îmbracă-te într-un stil sexy, office.

Îl faci pe nativul din Vărsător să te adore dacă umbli goală prin casă imediat după duş, cu părul ud.

Peşti.  Îmbracă-te în rochii diafane, lasă-ţi părul liber şi aleargă desculţă prin iarbă. Este o imagine foarte romantică şi sexy la care el visează.

Ca să pari foarte sexy în ochii nativului din Berbec, oferă-i senzaţia că eşti o tipă sălbatică şi extrem de sexy. Poartă prin casă un tricou, fără nimic altceva pe tine.

Taur. Dacă îi găteşti îmbrăcată sumar sau purtând o costumaţie foarte sexy, va fi de-a dreptul în extaz.