Trucuri de machiaj ca să arăţi mai tânără cu câţiva ani

Dincolo de a ascunde imperfectiunile, machiajul poate sa si intinereasca femeia, daca este aplicat corect si daca ne folosim de cateva mici trucuri.  

26 oct. 2015, 06:24
Trucuri de machiaj ca să arăţi mai tânără cu câţiva ani

Prea mult fond de ten sau un fond de ten prea consistent pot adauga cativa ani pe chipul tau. Asa ca nu-ti incarca fata cu prea mult fond de ten sau prea multa crema anticearcan. Produsele de machiaj in exces accentueaza ridurile si liniile fine, iar – in opinia makeup artistului Sandy Linter, autor al cartii „The Makeup Wakeup: Revitalizing Your Look at Any Age” – machiajul nu acopera ridurile.

Linter este makeup artist la Salonul Rita Hazan din New York unde celebritati precum Sigourney Weaver, Bette Midler si Goldie Hawn vin adesea pentru un look proaspat care le scapa de cativa ani de pe chip. Linter atrage atentia ca una dintre greselile frecvente ale femeilor trecute de prima tinerete este aplicarea a prea mult fond de ten. Ea recomanda folosirea unui produs usor, care nu este foarte consistent si care contine si o formula de hidratare.

Machiajul zilnic

Sandy Linter mai recomanda femeilor pe ale caror chipuri au inceput sa se vada anii sa se machieze zilnic. Dincolo de faptul ca dezvolta astfel abilitati in aplicarea machiajului si invata cum si ce le sta bine, machiajul care presupune produse de calitate reusesc sa si protejeze pielea fetei in fata factorilor externi care agreseaza epiderma. Linter nu recomanda, nici in acest caz, prea mult machiaj. Un fond de ten lejer, un pard de pleoape nud, putina mascara, contuarea sprancenelor si un pic de blush sunt suficiente pentru a arata mai tanara in fiecare zi.

Continuarea pe Lyla.ro.