Trucuri de machiaj care îţi vor ascunde oboseala de pe faţă

Oboseala resimţită de corp după o noaptea nedormită bine se vede imediat şi pe faţă. Există însă diverse metode prin care îţi poţi ascunde oboseala de pe chip.

04 nov. 2015, 06:36
Trucuri de machiaj care îţi vor ascunde oboseala de pe faţă

Hidratarea tenului
Prima regula de baza a unui ten sanatos si radiant este hidratarea, care trebuie sa fie deopotriva interioara si exterioara. Asadar, in primul rand, bea multa apa.

In al doilea rand, dupa trezite, foloseste o crema foarte puternic hidratanta, mai densa, pe care sa o intinzi pe pielea fetei prin miscari usoare, circulare de masaj. Daca simti ca tenul tau inca are tendinta de „a se strange”, poti aplica inca o data crema.

NU fond de ten!
Fondul de ten „se asaza” bine pe o piele odihnita. Daca ai tenul obosit, atunci fondul de ten nu se va intinde uniform nici in ceea ce priveste stratul, nici in ceea ce priveste nuantele, indiferent cat de priceputa esti la machiat.

Din acest motiv este recomandata folosirea unei creme hidratante cu demi fond de ten, adica cu proprietati de uniformizare a nuantei pielii. Daca nu ai asa ceva, poti combina crema ta hidratante de zi cu zi cu una sau doua picaturi de fond de ten.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro