Trucuri inteligente de organizare pentru tine şi familia ta

Te gândeşti tot mai mult cum să controlezi haosul atunci când locuiţi mai multe persoane sub acelaşi acoperiş? Iată 10 trucuri inteligente de organizare pentru tine şi familia ta.

21 mai 2015, 12:58
Trucuri inteligente de organizare pentru tine şi familia ta

1. Adaugă caserole suplimentare în frigider pentru a evita ca produsele să se amestece între ele şi totul să devină un real
dezastru.

2. Ceea ce mâncăm seara după muncă sau ce ne luăm la pachet a doua zi, reprezintă un stres major. Ei bine, scapă de această durere de cap folosindu-te de o agendă în care să planifici săptămânal meniurile pentru fiecare zi în parte.

3. În fiecare zi, descoperi că ai uitat să cumperi ceva pentru acasă, tocmai pentru că nu ai ţinut o evidenţă clară. Aşadar, lipeşte un carneţel pe frigider şi notează în el fiecare produs care trebuie cumpărat atunci când mergi la piaţă.

4. Fă inventarul frigiderului cel puţin o dată pe săptămână. Ai nevoie doar de o coală A4 şi un pix. Scrie pe ea fiecare produs pe care îl ai în frigider, iar când îl consumi, şterge-l de pe listăpentru a-ţi da seama că trebuie înlocuit.

5. Păstrează medicamentele pentru adulţi, copii şi animale în recipiente diferite. Este de evitat ca cel mic să consume din medicamentele voastre, mai ales când vine vorba de antibiotice. De asemenea, vitaminele pe care i le daţi căţelului ar putea fi extrem de dăunătoare organismului uman, fapt pentru care trebuie ţinute la distanţă.

CITEŞTE MAI MULT PE FEMINIS.RO