Trucuri pentru a-ţi regenera părul

Problema căderii podoabei capilare a ajuns să afecteze atât femeile cât și bărbații, iar secretele unui păr sănătos și frumos par a fi cu sfințenie păstrate.

22 mart. 2018, 08:15
Trucuri pentru a-ţi regenera părul

Chiar dacă de multe ori este destul de dificil să ai o podoabă capilară precum în reclame, nu este tocmai imposibil.

În plus, înainte de a te consuma din pricina acestui fapt, trage un pic cu ochiul în familia ta pentru a vedea dacă ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Și asta pentru că gena își spune foarte apăsat cuvântul.

Pentru a obține astfel de rezultate, ar fi indicat ca pe lângă tratamentele foarte scumpe, să încerci și remediilr naturiste, ascultă sfaturile bunicii, ea știe cu siguranță multe trucuri ce ți-ar putea fi de folos.

Masca de păr cu piper

Probabil că te întrebi de ce tocmai cel mai folosit condiment din bucătărie este indicat să îți refaci podoaba capilară? Ei bine, pentru a avea un păr frumos și pentru ca podoaba ta capilară să crească, ai putea încerca o mască de păr făcută din piper și ulei de măsline.

Deloc costisitoare această metodă care îți va oferi rezultate ce vor fi vizibile după doar câteva aplicări. Și nici uleiul de măsline nu este de evitat, mai ales când vremea este destul de capricioasă și temparaturile scăzute, firul de păr poate avea de suferit.

Combină uleiul de măsline cu piper

Această combinație este una dintre cele mai bune cu rezultate uimitare în scurt timp. Ușor de preparat și cu ingrediente la îndemâna oricui.

Pentru a o prepara ai nevoie de 10 linguri de ulei de măsline și de 10 lingurițe de piper cayenne.

Pune uleiul la încălzit și apoi amestecă-l cu piperul și cu piperul. Amestecul obținut trebuie să îl lași ulterior la răcit și apoi să îți masezi scalpul cu el, prin intermediul mișcărilor circulare.

Este necesar să aștepți aproximativ 1 oră, apoi te poți spăla pe cap, pentru ca acest amestec să își facă efectul. Apelează la această mască de două ori pe săptămâna timp de cel puțin o lună și vei vedea rezultatele benefice.

Piperul este o sursă importantă de vitamine, fibre, fier și potasiu, eficient în cazuri de constipație, flatulență sau diaree dacă este consumat ca și condiment, dar te poți folosi de el și pentru tatamente de înfrumusețare atât pentru scalp cât și pentru celulită.

Află care este cel mai bun tratament pentru regenerarea părului pe clicksanatate.ro