Trucuri simple pentru un păr strălucitor în noaptea dintre ani

Petrecerea de Revelion este unul dintre cele mai fastuoase si asteptate evenimente de peste an. Vrei ca Anul Nou sa te prinda mai ravisanta ca oricand, de aceea, iti planifici din timp intreaga tinuta.

28 dec. 2013, 08:50
Trucuri simple pentru un păr strălucitor în noaptea dintre ani

Daca ti-ai ales deja rochia, accesoriile si machiajul glossy, este timpul ca intreaga ta atentie sa fie dedicata parului si coafurii. Inainte de a alege coafura, ai grija sa-ti pui la punct sanatatea parului, astfel incat sa straluceasca de la radacina pana la varf!

Iata cateva trucuri simple, dar eficiente, prin care redai rapid stralucirea si supletea de care are nevoie parul tau la un astfel de eveniment somptuos!

Vopseste-ti parul cu putin timp inainte de Revelion!

Parul proaspat vopsit are o stralucire speciala, de aceea, este indicat sa recurgi la aceasta procedura de infrumusetare cu doar cateva zile inainte de marele eveniment. Foloseste o vopsea de calitate, cu poprietati hranitoare si hidratante, care sa redea frumusetea si supletea parului si sa-l protejeze de radicalii liberi cu care intra in contact zi de zi.

Spala-ti parul cu apa calduta!

Nu folosi niciodata apa fierbinte atunci cand te speli pe cap. Temperatura crescuta a apei are tendinta de a usca parul si de a deteriora varfurile. Este indicat sa-ti clatesti parul cu apa calduta, pentru a nu-i afecta stralucirea.

Da-te intotdeauna cu balsam, dupa samponare!

Aplicarea balsamului este un pas obligatoriu in procesul de spalare a parului. Rolul balsamului nu este doar acela de a descurca parul „naravas”, care are tendinte de incurcare, ci si de a-l catifela si a-i reda stralucirea.

Citeste mai mult pe ele.ro