Trucuri utile de sezon, dezvăluite de un make-up artist

Odată cu venirea iernii, obiceiurile tale în materie de înfrumuseţare au nevoie de un update. Iată ce trucuri te ajută să fii strălucitoare şi în zilele cele mai geroase.

13 nov. 2014, 10:09
Trucuri utile de sezon, dezvăluite de un make-up artist

Hidratarea este cel mai important aliat al frumusetii tale in sezonul rece. Incepand cu ceaiurile pe care trebuie sa le bei si pana la cremele de maini si fata, nu trebuie sa neglijezi acest aspect intrucat risti sa ai o piele uscata si aspra, precum si un par si unghii degradate.

Buzele sunt cele mai afectate de vantul si gerul iernii, acestea deshidratandu-se si crapandu-se frecvent. Pentru a preveni asta, make-up artistul Carolina Grigore ne recomanda sa aplicam intotdeauna o crema inainte de a aplica rujul sau lipgloss-ul preferat: „Crema folosita ca baza pentru ruj trebuie sa fie grasa, pentru a-ti hidrata buzele, dar si pentru ca rujul sa reziste pentru un timp indelungat pe buze.”

Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj perfect pentru ochii mari

Si tenul tau este sensibilizat de conditiile meteo vitrege asa ca trebuie sa iti faci un gomaj o data pe saptamana, pentru a indeparta celulele moarte si pentru a permite apoi produselor hidratante sa patrunda in piele.

Carolina ne indeamna sa folosim un scub realizat din sare si demachiant: „Acest gomaj este extrem de eficient atata timp cat nu indepartezi apoi demachiantul de pe fata cu un prosop, ci il lasi sa se usuce singur.”

O masca hidratanta este si ea indispensabila in timpul iernii, iar make-up artistul ne recomanda o masca pe baza de argila si suc de portocale. Aceasta ne ofera hidratare in profunzime, dar si curata tenul.

Citeste mai mult pe feminis.ro.