Trupa Placebo va susţine un concert în România pe 28 iunie 2017

"ROMANIA. Placebo a adăugat o nouă dată pentru turneul «20 Years of Placebo. 28.06.17 România, Bucureşti, Arenele Romane", se afirmă în mesajul publicat de celebra formaţie pe contul ei de Facebook.

16 ian. 2017, 12:33
Trupa Placebo va susţine un concert în România pe 28 iunie 2017

Noul turneu mondial al trupei Placebo se intitulează „20 Years of Placebo” şi a debutat în toamna anului 2016, cu un show în Danemarca, pe 13 octombrie.

Potrivit site-ului eventim.ro, concertul pe care grupul Placebo îl va susţine la Arenele Romane din Capitală reprezintă un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro la preţul de 190 de lei după cum urmează: Presale „The Better Friend” – în număr limitat; Presale „A Friend Indeed” – în număr limitat, disponibil după epuizarea pachetelor „The Better Friend”; Acces general – disponibile după epuizarea pachetelor „A Friend Indeed”

În ziua concertului, preţul unui bilet va fi de 220 de lei.

Placebo este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în Anglia, în 1994. Grupul a trecut prin mai multe schimbări de componenţă şi este alcătuită în prezent din Brian Molko (voce, chitară, muzicuţă, claviaturi), Stefan Olsdal (bas, chitară, claviaturi, voce) şi Steve Forrest (tobe). Consideraţi de unii critici o variantă glam a trupei Nirvana, formaţia Placebo s-a maturizat de-a lungul anilor, inventându-şi stilul de mai multe ori şi rămânând una dintre trupele de succes ale rock-ului alternativ contemporan. Grupul a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 11 milioane de copii pe plan mondial.