Trupul fetiţei luate de viitură a fost găsit în Ucraina. Micuţa dispăruse acum aproape trei săptămâni

Valentina Rusnac, fetiţa în vârstă de 6 ani luată de viitură în Maramureş a fost descoperită la 100 de kilometri distanţă. Trupul i-a fost dus de viitura formată pe râul Tisa tocmai în Ucraina.

30 mai 2019, 05:54
Trupul fetiţei luate de viitură a fost găsit în Ucraina. Micuţa dispăruse acum aproape trei săptămâni

Fetiţa a fost văzută ultima oară jucându-se cu sora ei mai mică, într-o curte, în după-amiaza zilei de vineri 10 mai. Pentru căutarea sa au fost mobilizați zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari și a fost adus inclusiv un câine de urmă pentru a o găsi.

Sora copilei a povestit că fetița s-a dus către râu, unde se presupune că ar fi fost luată de viitură. Trupul său a fost găsit după aproape trei săptămâni, pe teritoriul Ucrainei. „În urma schimbului de date și informații cu autoritățile ucrainene, a verificărilor efectuate și a recunoașterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se că este vorba de fetița dispărută din Repedea. Nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului„, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.