Trupul lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională. Primăria Capitalei a fost de acord cu solicitarea familiei

Trupul neînsuflețit al fostului internațional român Daniel Prodan va fi depus la Arena Națională, a anunțat, joi, Primăria Capitalei.

17 nov. 2016, 10:42
Trupul lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională. Primăria Capitalei a fost de acord cu solicitarea familiei

O adresă oficială în acest sens a fost formulată de familie iar Primăria a fost de acord cu solicitarea. Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seară, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuința sa.

Primarul General, Gabriela Firea, a anunţat că a aprobat joi, la cererea familiei, ca sicriul cu trupul neînsufleţit al marelui fotbalist Daniel Prodan să fie depus la Arena Naţională din Bucureşti, vineri, 18.11.2016, în intervalul orar 09.00-18.00, astfel încât toţi cei care l-au admirat şi iubit să-i aducă un ultim omagiu. „Regret nespus disparitia brusca si mult prea devreme a marelui fotbalist Daniel Prodan. Romania a pierdut un om si un sportiv exceptional, exponent al Generatiei de Aur. In semn de recunoastere a meritelor celui care a fost Daniel Prodan am facut toate demersurile astfel incat trupul acestuia sa poata fi depus la Arena Nationala, unde toti cei care l-au iubit sa-si poata lua ramas bun. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a declarat primarul general, Gabriela Firea. 

Citeşte şi Scandal după moartea lui Daniel Prodan. În momentul apelului la 112 nu era nicio ambulanţă liberă

Daniel Prodan a strâns 54 de selecții la echipa națională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, și la Campionatul European din 1996.

Citeşte şi Dr. Pompiliu Popescu: Daniel Prodan nu a avut niciodată probleme cardiace

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua București, formație unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoția, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua București.