Trupul marinarului român dispărut după naufragiul din Marea Adriatică a fost găsit

Trupul celui de-al doilea dintre românii dispăruţi după scufundarea unui pescador în largul coastelor Italiei a fost găsit de echipele de căutare, în Marea Adriatică.

13 apr. 2015, 12:05
Trupul marinarului român dispărut după naufragiul din Marea Adriatică a fost găsit

Trupul neînsufleţit al românului Vasile S., în vârstă de 39 de ani, a fost găsit luni dimineaţă în Marea Adriatică, în apropierea epavei pescadorului Sparviero, scrie Mediafax care citează CronacheMaceratesi.it. Vineri, scafandri italieni găsiseră în aceeaşi zonă trupul unui alt român – Costel M., în vârstă de 35 de ani.

Pescadorul Sparviero cu lungimea de 16 metri şi gabaritul de 16 tone s-a scufundat pe 2 aprilie în Marea Adriatică, la circa patru kilometri în largul portului Civitanova Marche, în partea de centru-est a Italiei.

Cei doi marinari români – Costel M., în vârstă de 35 de ani, şi Vasile S. (39 de ani) – erau dispăruţi în urma accidentului. Alţi doi marinari – un român şi un italian – au fost găsiţi morţi la scurt timp după naufragiu. Doi marinari italieni, căpitanul Leonardo Coccia (23 de ani) şi Leo A. (37 de ani), au fost salvaţi.

Citeşte şi Un VAS s-a scufundat în Marea Adriatică. Un român a MURIT, iar doi au fost daţi DISPĂRUŢI VIDEO