Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a fost adus în România

Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a fost adus în ţară, sâmbătă noaptea, de la Viena. O maşină de la o firmă de pompe funebre din Bacău l-a preluat din judeţul Timiş, de la Vama Cenad, informează România TV. Fostul primar al Bacăului a murit în urma unor complicaţii la plămâni şi la coloană. În faţa vilei fostului primar au sosit mai mulţi agenţi de pază, iar strada a fost deszăpezită duminică dimineaţă.

17 feb. 2013, 10:03
Trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a fost adus în România

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus acasă, iar apoi ar putea fi depus la o catedrală din centrul oraşului. Familia are la dispoziţie mai multe locaţii, dar se pare că dorinţa lui Dumitru Sechelariu a fost să fie adus acasă.

De altfel, la reşedinţa acestuia a fost o adevărată desfăşurare de forţe. S-a deszăpezit drumul, iar apoi la faţa locului au sosit agenţi de pază de la o firmă privată care asigură securitatea în zonă.

Dumitru Sechelariu s-a stins din viaţă la 54 de ani, la o clinică din Viena. Acesta a lăsat în urmă patru copii. Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacăului în perioada 1996-2004, fusese operat în Bucureşti în urmă cu două săptămâni, după care a fost transferat la o clinică din Viena.