Trupul neînsufleţit al sportivei Valeria Borza a fost adus în ţară VIDEO

Trupul neînsufleţit al sportivei Valeria Borza a fost adus în ţară. Tenismena a murit în Franţa, chiar înainte de Crăciun. Tânăra de 29 de ani se îndrepta spre aeroport şi urma să ajungă în România pentru a face sărbătorile acasă, când a fost răpusă de o meningită bacteriană.

28 dec. 2013, 08:41
Trupul neînsufleţit al sportivei Valeria Borza a fost adus în ţară VIDEO

Mama Valeriei nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriu. A stat lângă ea tot drumul din Franţa până acasă, potrivit România TV. Femeia este devastată de durere.

Sicriul cu trupul sportivei a fost depus în incinta sălii de sport de la Şcoala Generală numărul 8 din Caransebeş. Familia şi toţi cei care au cunoscut-o au venit să-şi ia adio. „Urma să ne vedem la Paris, dar nu ne-am văzut. Probabil programul ei era foarte încărcat şi urma să ne vedem acasă. E greu, e durere”, a declarat antrenorul Valeriei.

Valeria Borza s-a stins chiar înainte de Crăciun. Tânăra de 29 de ani era legitimată la un club sportiv din Franţa şi venea în România, să facă sărbătorile acasă. I s-a făcut rău brusc, chiar în drum spre aeroport. A fost răpusă de o meningită bacteriană.

Valeria Borza a fost dublă campioană naţională la juniori şi campioană a României în proba de dublu mixt.

CITEŞTE ŞI: Tragedia sportivei VALERIA BORZA face autorităţile franceze să ia măsuri DRASTICE împotriva bolii contagioase