Tu ai cumpăra un săpun cu miros de ŞUNCĂ, MARIJUANA sau PĂMÂNT? Un american le comercializează

Un bărbat din America a lansat o serie de săpunuri pentru bărbaţi, având mirosuri puţin mai diferite. Astfel, el comercializează săpunuri cu miros de şuncă, bere, marijuana, bani sau chiar pământ.

05 feb. 2013, 19:09

Adam Anderson, bărbatul care a pornit această afacere, spune că s-a săturat de aromele feminine cum ar fi levănţică sau liliac şi a dorit să creeze un săpun mai bărbătesc.

„M-am dus să îmi spăl mîinile şi am realizat toate săpunurile feminine pe care le aveam prin casă. Mi-am dat seama că mîinile unui bărbat nu trebuie să aibă un astfel de miros. Am stat pe spate şi m-am gândit care sunt cele mai plăcute mirosuri din lume. Astfel, au apărut săpunurile ManHands (mâini de bărbat)”, a declarat americanul din Nebraska pentru The Sun.

Dacă la început bărbatul vindea produsele la magazinele din jurul casei, în prezent el le vinde prin intermediul unui magazin online, la preţul de şapte dolari.

Primele săpunuri le-a creat în bucătăria proprie, în doar câteva luni ajungând la 20 de arome. Printre cele mai bizare mirosuri se numără: şunca, mânuşa de baseball, berea, popcornul cu unt, marijuana, mirosul de bani, alifie pentru dureri musculare, vin roşu, pământ sau chiar mirosul de pastile pentru pisoare.

Bărbaţii sunt atraşi de mirosul de şuncă, după ce compania americană de produse alimentare a lansat pe piaţă spuma de ras cu miros de şuncă, care, aplicată pe piele, oferă un miros de gustare cu carne de porc.


loading...