Tu ce ai face dacă l-ai găsi pe cel care ţi-a FURAT PORTOFELUL? Gestul unei femei care a uimit un CONTINENT

O femeie a recurs la un gest absolut uimitor în momentul în care a descoperit hoţul care îi furase portofelul. Astfel, nu numai că nu a sunat la poliţie, dar s-a oferit să îi plătească acestuia cumpărăturile. Bărbatul a fost uimit de gest şi şi-a cerut scuze.

29 oct. 2013, 08:05

Jessica Eaves, o femeie din Oklahoma, a realizat la un moment dat că a rămas fără portofel. Astfel, ea s-a întors în magazinul în care a ţinut minte că l-a avut ultima dată, reuşind să dea de bărbatul care l-a sustras, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Povestea bătrânului cu o inimă de aur. Gestul lui a uimit pe toată lumea, lăsând autorităţile fără cuvinte

Inedit este faptul că în loc să sune la poliţie, ea a reuşit să îşi primească banii furaţi alături de toate actele din portofel doar prin simplul fapt că a vorbit cu infractorul.

I-am spus „Cred că ai ceva care îmi aparţine. O să îţi dau o şansă. Poţi să îmi dai portofelul şi să uităm de tot ceea ce s-a întâmplat acum sau sun la poliţie. Mai mult, îţi plătesc eu cumpărăturile„, a povestit Eaves.

Citeşte şi A crezut că a pescuit doar o ŞOSETĂ, dar ce a găsit în ea l-a făcut să anunţe toţi prietenii de pe FACEBOOK

Astfel, bărbat a înapoiat ceea ce furase, iar femeia s-a ţinut de cuvânt şi i-a cumpărat lapte, pâine, chipsuri, supe şi brânză.

Ultimul lucru pe care l-a zis a fost: „Nu voi uita niciodată asta. Sunt falit, am copii, îmi este ruşine de mine şi îmi pare rău. Anumiţi oameni sunt critici cu mine că nu l-am dat pe mâna poliţiei, dar uneori tot ceea ce ai nevoie este încă o şansă„, a adăugat femeia.