Tu te mulțumești cu lenjeriile tale de pat sau parcă ți-ar trebui altele noi? Hai pe Finette.ro!

Confortul patului și ambientul creat în dormitor au o importanță majoră asupra calității somnului. Adică cel puțin aceste aspecte sunt în mâinile tale, le poți controla și schimba când îți dorești.

09 iun. 2021, 14:45
Tu te mulțumești cu lenjeriile tale de pat sau parcă ți-ar trebui altele noi? Hai pe Finette.ro!

Vecinii care țipă, mașinile care trec prin fața blocului de parcă-i autostradă și faptul că atunci când te decizi și tu să tragi un pui de somn, brusc te sună rude de mult pierdute, curieri și operatorul acela din Ilfov ce-ți amintește ca un cămătar că ai uitat să plătești factura, nu prea poți controla. Măcar lenjeria să fie calitativă, moale și plăcută la atingere, ca să te bucuri de confort suprem până se întâmplă unul din evenimentele sus menționate. De aceea, Finette îți pune la dispoziție lenjerii din țesături atent alese, atât de la producători de renume turcești, cât și autohtoni, precum Ralex Pucioasa. 

 

Mai bine puțin și bun, decât mult și enervant

Aici ne referim la lenjeriile de pat în principal, dar, exact ca în viață, nu-ți trebuie companie proastă, de umplutură, să fie acolo. Îți trebuie mai degrabă companie bună, aleasă, cu care să poți schimba o vorbă, cu care să fii pe aceeași lungime de undă. Deci pe această premiză trebuie aleasă și lenjeria de pat. Decât să ai 100 de calitate îndoielnică, ce te încălzesc de fiecare dată de parcă zici că dormi în saună, de la care te mănâncă pielea și ochii de cum intri în dormitor și te uiți la ele, mai bine ai câteva alese de o calitate superioară, în care să dormi ca pe un nor.

La Finette regăsești lenjerii din bumbac 100%, fine și moderne, cu imprimeuri dintre cele mai interesante, ce vor completa aspectul oricărui dormitor. Vin în diferite dimensiuni și seturi, diverse tipuri de țesături, nuanțe, dar toate au un lucru în comun și anume calitatea.

 

Nu uita și de cuvertură

Îți trebuie musai măcar o cuvertură de pat. Aceasta va proteja lenjeria de praf, de razele UV și de posibile vărsări accidentale de lichide. Ori poate ai copii talentați din cale-afară ce adoră plastilina și cariocile și când te aștepți mai puțin se transformă în mici Picasso, pânza fiind, desigur, lenjeria patului. Vei regăsi la Finette cuverturi de pat din bumbac ce vor aduce un plus de eleganță dormitorului. Cuverturile matlasate sunt reversibile, ceea ce înseamnă că poți schimba modelul când te plictisești de el. 

Tot la Finette găsești chiar și alte accesorii pentru pat, dar și alte textile pentru casă. Poate și pernele tale erau cam învechite sau poate atât de tari că te trezești zilnic cu dureri cervicale. Mai bine optezi pentru altele moi de la Finette, antialergice, iar de acum nu poți spune că vei dormi, ci mai degrabă că vei hiberna, la cât de confortabil va deveni patul. Deși va fi nevoie de un motostivuitor să te ridici din patul tău, totuși setează-ți alarma, just in case. 

Vino în lumea Finette, dacă-ți dorești și tu lenjerii fine ce te învăluie ca o îmbrățișare.

Contact: 0770 213 601