Tudor Biaciu, celebrul bugetar devenit vedetă pentru dezvăluiri din sistem, ipostaze şocante la piscină VIDEO

Eroul #rezist a făcut scandal la o piscină din Bucuresti. Băut bine, Tudor Biaciu şi-a făcut nevoile printre sezlonguri, apoi a refuzat să plătească nota si a înjurat ospătarii. El a fost dat afară de la piscină cu ajutorul politiei. Biaciu a fost prezentat în spatiul public drept bugetarul care a avut curaj să demaste neregulile din sistem.

30 iun. 2019, 08:57
Tudor Biaciu, celebrul bugetar devenit vedetă pentru dezvăluiri din sistem, ipostaze şocante la piscină VIDEO

Celebru „lider” Rezist, surprins într-o ipostază șocantă. Tudor Biaciu are 40 de ani și pe ultimii 15 i-a petrecut prin agenții și ministere, ca funcționar public cu grad superior. În prezent este șef serviciu tehnic în Ministerul Dezvoltării, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă. El a acordat un interviu jurnaliștilor de la Recorder, ținând lecții de morală altora și devenind un fel de erou pentru cei care se consideră parte a grupului Rezist.

Zilele acestea Biaciu a fost surprins beat mort la o piscină. Tudor Biaciu s-a dus la piscină să se răcorească însă nu doar înotând ci consumând și mai multe băuturi alcoolice. La un moment dat a fost surprins de angajații localului în timp ce urina printre șezlonguri. Mai multe decat atât a refuzat să achite nota de plată și a devenit agresiv. I-a înjurat pe angajați, iar pe unul dintre ei l-a amenințat chiar cu bătaia.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l scoate din local. Mai mult de atât, tot el a sunat și la 112. Ajunşi la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bugetarul de lux țipând și trântind, astfel că au fost nevoiți să intervină pentru a-l liniști. În final, Biaciu a fost amendat cu 2000 de lei.