Tudor Chirilă, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre VOCEA ROMÂNIEI. „Nu am crezut!” VIDEO

Tudor Chirilă este jurat la emisiunea Vocea României, de la Pro TV, show pe care l-a câștigat de trei ori consecutiv.

23 iun. 2017, 10:44
Tudor Chirilă, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre VOCEA ROMÂNIEI. „Nu am crezut!” VIDEO

Tudor Chirilă a fost acuzat de multe ori de colegii săi de juriu că nu se aude mai nimic despre elevii lui de la show după încheierea concursului, iar a dat acum o veste legată de una dintre tinerele care au făcut parte la un moment dat din echipa lui.

Tudor Chirilă a anunțat că Ligia Hojda, una dintre concurentele care au fost în echipa sa, are un videoclip și este manageriată de aceeași echipă care se ocupă și de trupa Vama a artistului.

„Când am ajuns acum trei ani la Vocea României nu am crezut că o să mă prindă atât de tare partea „pedagogică” (sună ca naiba cuvântul), dar așa a fost. M-am implicat de multe ori dincolo de fișa postului în lucrul cu concurenții. Mi s-a părut mișto să dau și eu ceva din ce am învățat în toți anii ăștia de muzică și de stat pe scenă. A venit cumva firesc dorința să produc artiști tineri, dar am început cu pași mici și speranțe mari.

Și uite așa au aterizat Ligia-Raluca Hojda și Larisa Mihăeș în echipa mică care se ocupă și de managementul VAMA. Astăzi sunt mândru că pot să răspund la întrebarea: ce s-a ales de concurenții tăi? Deocamdată asta s-a ales de Ligia, un artist la început de drum. Urmează, în curând, Larisa. Fiți blânzi și deschiși, nu dați cu parul că viața e scurtă și vorba bunicii lui Bob Dylan, orice om pe care îl întâlnești duce o luptă grea”, a afirmat Tudor Chirilă.