Tudor Chirilă, atacuri în rafală: Cîţu este „ticălos”, iar Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate”

Tudor Chirilă, omul pe care Klaus Iohannis l-a chemat, în timpul protestelor, la consfătuiri la Palatul Cotroceni, lansează un atac fără precedent la premierul pus de președinte la Palatul Victoria.  

20 sept. 2021, 19:06
Tudor Chirilă, atacuri în rafală:  Cîţu este „ticălos”, iar Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate”

Tudor Chirilă a întors armele împotriva PNL şi trage din toate direcţiile. Cunoscutul cântăreţ-activist îl numește ”ticălos” pe Florin Cîțu, după ce l-a demis pe șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, de la USR-PLUS. ”Arată ca o lovitură de stat. Iar această lovitură de stat se dă cu sprijinul președintelui României Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate”, sunt acuzațiile lui Tudor Chirilă, care nu-l ratează nici pe Iohannis.

”Ce face ticălosul de Florin Cîţu este de fapt epurarea totală a posturilor pe care au fost numiți oameni de la USR PLUS. Aici nu mai vorbim despre o vendetă politică și nici măcar nu vorbim de o curățare pe criterii de competență pentru că oamenii sunt zburați fără să fie evaluați, sunt zburați pentru ca PNL să poată să acapareze instituțiile lipsă. Arată ca o lovitură de stat. Iar această lovitură de stat se dă cu sprijinul președintelui României Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate. Astăzi a fost demis Octavian Berceanu, șef al gărzii de mediu care a abordat problema arderilor ilegale și despre care am auzit lucruri bune de la oameni cu viziuni politice divergente. El este doar un nume dintr-o listă mai lungă care se va lungi și mai mult. Câțu este ticălos din mai multe motive, pe cele legate de necompensarea sectorului cultural independent (deși existau fonduri) pentru interdicția de a munci le-am tot menționat, dar el excelează prin faptul că este, evident, reprezentantul și executantul aceleiași viziuni mafiote care ține românia în loc de treizeci de ani: feuda noastră, baronii noștri, relațiile noastre, numirile noastre politice, controlul banilor, acapararea instituțiilor importante și corupție.

Parteneriatul cu PSD nu este voința lui Câțu, ci a Partidul Naţional Liberal. Asta îl face pe Câțu doar oportunist și imoral, un agățător de putere fără scrupule, deci un ticălos. Dar nu un mastermind. Zilele astea România face mulți pași înapoi, undeva în 2012. Ce tristețe trebuie să fie pe Dragnea când vede că are epigoni care riscă să performeze mai bine ca el.

Lumea n-o să sară prea repede să critice situația asta pentru oamenii nu mai văd alternativa. USR PLUS se dovedește a fi un partid moale, cu probleme interne cu ascensiuni dubioase și care la rândul lui a exclus oameni competenți din cercurile „puterii” și care nu a reușit să demareze reformele promise în ritmul așteptat de românii care nu mai au răbdare. Chiar și așa, nu pot fi comparați cu mafia USL care zilele astea pare pusă bine de tot pe confiscarea României și care are state vechi în șmecherii și găinării politice.

Tudor Chirilă, atac dur după ce doi jurnalişti au fost bătuţi de hoţi de lemn: „Ia zi, Lucian Bode, incompetentule şi coadă de topor ce eşti”
Pentru oamenii de rând nu rămân decât protestele de stradă. Întrebarea este de ce să mai protestezi dacă la orizont nu se mai întrevede nimic în sensul unei clase politice performante.

Singura șansă ar fi ca protestele să-i oblige să guverneze, nu să căpușeze. Trăim zile triste în care oamenii sunt dezbinați și fiecare ar protesta pentru altceva. Unii pentru educație, alții pentru justiție, alții pentru scăderea facturilor la energie, alții pentru măriri de salarii, unii pentru spitale și servicii medicale civilizate, alții pentru canalizare și electricitate, unii pentru drepturi, alții pentru beneficii etc.

Tudor Chirilă dă de pământ cu clasa politică: „Războiul penibil din PNL ne costă pe noi. USR-PLUS nu a făcut nimic pentru artişti”
Încă nu avem puterea să dăm un singur nume tuturor acestor nemulțumiri și să fim o țară întreagă în stradă. Pentru că ăla care vrea o factură mai mică și un salariu mai mare, nu vede legătura cu o justiție independentă sau cu educația. Asta le-a ieșit cel mai bine cu televiziunile lor de păpuși: să ne asmută unii contra altora în spatele unei imense perdele de fum.”, a transmis Tudor Chirilă.