Tudor Chirilă dat afară de la Pro Tv! Nu va mai fi jurat la Vocea României! Cu ce post tv se pregătește acum de negocieri

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști de la ProTv, fiind jurat la Vocea României. În ultimii ani în care s-a difuzat show-ul, Chirilă a fost foarte dorit de concurenți, mulți dintre ei l-au ales să le fie antrenor.

20 apr. 2022, 08:29
Tudor Chirilă dat afară de la Pro Tv! Nu va mai fi jurat la Vocea României! Cu ce post tv se pregătește acum de negocieri

În ciuda faptului că se bucura de un mare succes la ProTv, Tudor Chirilă ia în considerare să treacă la un alt post tv. Cei de la Kanal D l-au chemat la niște discuții pe îndrăgitul artist. Rămâne de văzut ce va hotârî și dacă va vrea să facă mutarea – surpriză.

Potrivit zvonurilor din televiziuni, solistul trupei Vama ar fi trebuit să plece de la ProTv din cauza tensiunilor apărute între el și una dintre colegele din juriu, Irina Rimes, dar și din cauza atitudinii sale rebele.

Propunerea care i-a fost făcută lui Tudor Chirilă ar fi legată de o emisiune-concurs muzicală la tv, la al cărei format se lucrează în prezent. „Tudor Chirilă ar fi una dintre vedetele principale ale show-lui, care ar vrea să «dea pe spate» atât «Vocea României», de la Pro TV, cât și «X Factor», de la Antena 1”, au dezvăluit sursele Cancan.

Kanal D a început să fie tot mai urmărit în ultima perioadă. În urmă cu câțiva ani au adus-o pe Teo Trandafir, care are un rating foarte bun pe tronsonul ei și chiar se bate zilnic cu emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTv.

Și Ilinca Vandici a făcut audiențe foarte mari la „Bravo, ai stil!”. Dan Negru a fost cooptat și el în echipă, apoi Viviana Sposub care are propria emisiune. Tudor Chirilă ar putea fi noul nume care se alătură echipei Kanal D.

Citește și Tudor Chirilă îl atacă pe Iohannis după sancţionarea judecătorului Danileţ: „Un avertisment că cine nu joacă după muzica mafiei, va avea probleme. Iohannis probabil sărbătoreşte la un golf”

Citește și Tudor Chirilă, un nou atac dur pe Facebook: „Ați reușit să păcăliți o țară întreagă. E o criză pe care aţi declanşat-o”