Tudor Chirilă, parodie despre vaccinare: „Primul nu e vaccin, e substanță de colectare de informații”

Tudor Chirilă a realizat un pamflet, în care vorbeşte despre vaccinare. Asta, deoarece imunizarea împotriva coronavirusului este cel mai discutat subiect al momentului. Mulţi dintre prietenii virtuali nu au "gustat" gluma făcută de actor şi l-au criticat pentru cuvintele spuse.

30 dec. 2020, 17:04
Tudor Chirilă, parodie despre vaccinare: „Primul nu e vaccin, e substanță de colectare de informații”

Tudor Chirilă, despre vaccinare. ”Nea Mariane, fii atent, deci sunt nervos rău de tot! Am depistat-o, deci am o pistă. Fii atent, cu vaccinul! E perfidă rău de tot. Nici nu pot să fiu coerent. Băi, lasă-ți părul lung, o să trebuiască să îți schimbi actul de identitate. Eu mi-am lăsat părul lung. Deci, ce fac ăştia, băga-mi-aș…

Primul vaccin, că ai văzut că sunt 2 doze… primul nu e vaccin, e substanță de colectare de informații, bre. Primul vaccin își ia informații, mapează că harta. Îți ia toată informația, ADN, globule, grupă de sânge. Îți ia și ce nu știi că ai în tine”.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, apel disperat. „Rămân fără surse de venit şi fără protecţie socială!”

Tudor Chirilă, despre vaccinare

„Peste 2 săptămâni, vin cu vaccinul celălalt în care își iau informația asta la ei. O să vezi, o să fie multe cazuri. Când îți bagă a doua doză, îți ia și din prima pe care au băgat-o. Am auzit că ăştia care vomită au în vomă totul. Mamă! Stai să îți zic! Băi, nea Mariane, ascultă-mă puțin.Dacă vomiți la spital, una o să facă o poză imediat. E transfer de pixeli, au informația cu ce a ieșit din voma ta. Și ei retrag acea informație. Când ți-au băgat primul vaccin, ți-au băgat și primul ID. Îți ia toată informația, ne-au distrus. De aia se face pe 2 etape. Eu îmi fac acte false, să nu mă mai găsească. De aia îmi las părul lung

„, a spus Tudor Chirilă într-un video pe pagina sa de Facebook.

Ce avere are Tudor Chirilă

Deşi cei mai mulţi dintre artiştii care au semnat petiţia au specificat faptul că banii ceruţi nu sunt pentru ei, ci pentru cei din spatele scenei, mulţi internauţi i-au acuzat de faptul că, în ciuda sumelor uriaşe pe care le au în conturi, vor să primească şi bani de la Ministerul Culturii.

Printre cei care susţin acest demers se numără şi solistul trupei Vama. Imediat, fanii s-au întrebat ce avere are Tudor Chirilă, unul dintre cei mai bogați artiști din România. Conform bilanţului pe anul 2019 depus de cântăreţ la Ministerul de Finanţe pentru firmă sa, el a câștigat 333.000 de euro numai din concerte.

Mai mult, la aceşti bani se adaugă 100.000 euro onorariul pe sezon la Vocea României. De asemenea, anul trecut, vedeta a mai apărut în diferite spoturi TV, pentru care a încasat 200.000 euro în total. Aşadar, la un calcul simplu, totalul obţinut în 2019 de Tudor Chirilă este de 633.000 de euro.

Peste 90 de artişti au semnat, zilele trecute, scrisoarea în care aceştia cer ca schema de ajutor de la stat să fie valabilă şi pentru lucrătorii din industria spectacolelor. Printre cei care s-au implicat se numără Antonia, Smiley, Adda, Loredana, Delia, Carla’s Dreams şi Tudor Chirilă.

Inna, Delia şi Antonia, scrisoare deschisă către Ludovic Orban. Zeci de artişti cer ajutor: „Artiștii nu sunt incluși în planul Guvernului”

Scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant.

În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali. Detractorii nu se gândesc însă că Vamă, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vamă, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol. Acum, liber la hatereală”, susţine Tudor Chirilă.