Tudor Chirilă îl atacă pe Klaus Iohannis: „Adevăratul dușman al României e în interior”

Tudor Chirilă îl atacă pe Klaus Iohannis. Artistul susține că dușmanul României este președintele Klaus Iohannis. „Fara UE eram Belarus” este concluzia amară trasă de Chirilă în ziua de 9 mai, Ziua Europei.

10 mai 2022, 14:55
Tudor Chirilă îl atacă pe Klaus Iohannis: „Adevăratul dușman al României e în interior”
Artistul susține că dușmanul României este președintele Klaus Iohannis

Tudor Chirilă îl atacă pe Klaus Iohannis. Cântăreţul a postat un mesaj de Ziua Europei, în care îl atacă pe preşedintele României şi spune că îi pare bine că ţara noastră este membră UE, altfel am fi fost în aceeaşi situaţie cu Belarus.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, profesorul care a introdus orele de nuditate la UNATC, îl taxează pe Tudor Chirilă. Ce făcea solistul trupei Vama în facultate

Tudor Chirilă îl atacă pe Klaus Iohannis

Imi pare bine ca Romania face parte din UE. Milioane de romani si-au castigat dreptul de a munci in strainatate, de a circula liber sau de a accesa programele financiare ale UE.

Mi-ar fi parut si mai bine daca am fi avut o clasa politica care sa fi vrut cu adevarat sa reconstruiasca Romania cu fondurile UE, nu sa incerce sa le aloce clientelei de partid. Adevaratul dusman al Romaniei e in interior.

Incepand cu presedintele Klaus Iohannis, artizanul restauratiei useliste, si continuand cu oligarhia nationala care a franat si franeaza progresul acestei tari ale carei principale viziuni politice par sa fie Romania needucata si Romania furata. Fara UE eram Belarus”, a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

Tudor Chirilă, după mărturisirile actriţei Viorica Vodă

Tudor Chirilă intervine în scandalul momentului după discursul actriţei Viorica Vodă despre hărţuirea sexuală din domeniul cinematografiei şi teatrului. În contextul mărturisirilor făcute de actriţa Viorica Vodă pe scena premiilor Gopo privind hărţuirea sexual la care a fost supusă după rolul din „Filantropica” şi pentru care a avut nevoie de ani de terapie, actorul Tudor Chirilă că este un bun moment pentru a se discuta în spaţiul public despre hărţuirea şi abuzurile la care sunt supuse studentele de la actorie în facultate „în virtutea unor exerciţii de „actorie”.

Poate că e un moment bun să vorbim despre facultăţile de teatru în care profesorii de actorie fac avansuri studentelor sau în care profesori titulari la catedră se ocupă cu „pregătirea” pentru facultate. Poate ar fi momentul să vorbim şi despre stigmatizarea studentelor care refuză să se dezbrace complet la clasă în virtutea unor exerciţii de „actorie” care chipurile au rolul de a dezinhiba.

(Cunosc un caz real a cărui poveste am aflat-o direct de la victima care într-un final a reuşit să schimbe şcoala) Da’ probabil că ne-ar pune pe toţi la punct una care şsteaptă un Ferrari de la vânătorul vieţii ei, maşina pentru care el va fi scutit de ruşinoasele drumuri la Mega Image”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.