Tudor Chirilă, reacţie-şoc despre lipsa unei dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

Tudor Chirilă a postat un mesaj dur pe Facebook după refuzul lui Klaus Iohannis şi al Vioricăi Dăncilă de a participa la o dezbatere pe teme de interes pentru cei de la care așteaptă voturi pe 24 noiembrie.

12 nov. 2019, 17:20
Tudor Chirilă, reacţie-şoc despre lipsa unei dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

„Situaţia precară a învăţământului românesc se reflectă şi în faptul că doi foşti profesori refuză o dezbatere electorală. Este remarca excelentă a unui prieten. Cei care sunt tentaţi să-i atribuie refuzul doar lui Klaus Iohannis să nu uite că Viorica Dăncilă, care se bate acum cu pumnii în pieptul de orator, a refuzat invitaţia la dezbaterea din turul I, organizată de Europa FM. La capitolul retorică avem doi repetenţi”, a scris Tudor Chirilă.

Dăncilă, către Iohannis: „Îl aştept pe preşedinte să găsească înţelepciunea, tăria şi curajul de a accepta invitaţia mea la dezbatere”

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă nu au acceptat să participe la dezbateri electorale înaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale și, din declarațiile de până acum, rezultă că nu va fi o confruntare într-o dezbatere înaintea celui de-al doilea tur.

Iohannis explică de ce refuză dezbaterea cu Dăncilă: „Acum mimează democraţia, după ce i-a umilit pe români”

Viorica Dăncilă a cerut o dezbatere cu Klaus Iohannis, refuzată de actualul preşedinte al României.