Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure la Vocea României. „Ne-ai cam obosit un pic”

Ruxandra, o concurentă în vârstă de doar 17 ani, a iscat o ceartă între doi dintre antrenorii cu greutate ai show-ului Vocea României de la Pro TV. Tudor Chirilă și Horia Brenciu au avut un schimb acid de replici după ce adolescenta a întors toate scaunele.

16 oct. 2023, 12:43
Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure la Vocea României. „Ne-ai cam obosit un pic”
Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure la Vocea României. "Ne-ai cam obosit un pic"

Tudor Chirilă şi Horia Brenciu, contre dure la Vocea României. Cei doi s-au luptat cu toate mijloacele să o convingă pe tânără să-i aleagă ca antrenori. Horia Brenciu și-a dorit ca tânăra concurentă să meargă în echipa lui și a lui Theo Rose, dar i-a atras atentia că nu a cântat corect, momentul în care Tudor Chirilă a intervenit.

„Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă, după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem. Nu aș vrea să te superi pe mine, dar piesa asta se cântă într-o cu totul altă manieră. Dacă vii în echipa noastră, eu îți promit că o să te învăț. Dacă vii în echipa noastră, primul lucru pe care îl vom face este să dezbatem această piesă”, a spus Horia Brenciu. „Vreau să facem cel mai important pas, să vedem care sunt greșelile pentru a vedea mai bine viitorul. Este primul lucru pe care-l face un profesor adevărat”, a continuat Horia Brenciu. Tudor Chirilă a intervenit: „Ai terminat?”. Horia Brenciu: ” Nu. Niciodată”. Tudor Chirilă: „Ne-ai cam obosit un pic”.

Citeşte şi: Emoție și lacrimi la Vocea României. La 16 ani, Miruna i-a dedicat o piesă fratelui ei, care a murit într-un accident de mașină. Theo Rose a izbucnit în plâns

„V-ați trezit și voi la final să vă întoarceți. Nu ați putut să mi-o lăsați doar mie”, a spus irina Rimes, pentru ca Smiley să-i ţină partea lui Tudor Chirilă, care a şi fost alesul concurentei. „Nu mai are sens disputa dintre noi dacă ne aruncăm așa cu lucrurile astea penibile. Sunt mâhnit, nu supărat, nu pot fi supărat. Sunt mâhnit, tu și Tudor ați vorbit lucruri care nu au avut nicio logică. Eu i-am spus de la început că nu a cântat piesa asta bine, de la asta până la ce ați spus voi e o distanță foarte mare”, a mai spus Horia Brenciu. „Tu o iei înainte să vină, vorbim noi, eu aștept să termini discursul ca să zic și eu ceva. Începi tu mereu”, a replicat Tudor Chirilă.