Tudor Chiuariu: Blaga lansează mesaje inutile despre întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

Senatorul PNL Tudor Chiuariu susţine că liderul PDL Vasile Blaga dă dovadă de "demagogie", lansând "mesaje inutile" despre întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia.

01 iul. 2013, 12:13
Tudor Chiuariu: Blaga lansează mesaje inutile despre întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

„Domnul Blaga continuă să îşi exercite funcţia de lider al opoziţiei cu superficialitate, lansând mesaje demagogice despre întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia. Tocmai ca urmare a invitaţiei, transmisă în 21 iunie, de către Comisia pentru revizuirea Constituţiei, PDL va avea joi, 4 iulie, o întrevedere cu delegaţia Comisiei de la Veneţia. În consecinţă, cererea PDL către Comisia de la Veneţia nu are sens, întâlnirea este deja programată. Aşadar, domnul Blaga dovedeşte din nou că nu ştie ce se întâmplă în jurul domniei sale”, a declarat Tudor Chiuariu.

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a afirmat, luni, că doreşte să aibă o discuţie cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia în care să exprime punctul de vedere al PDL cu privire la actualul proiect de revizuire a Constituţiei. Reprezentanţii PDL vor semnala, la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia, care ar urma să aibă loc săptămâna aceasta, „gravele derapaje de la normele democratice impuse în proiectul de revizuire a Constituţiei”, pentru stabilirea unei întrevederi liderul partidului, Vasile Blaga, adresând o scrisoare preşedintelui acestui for, Gianni Buquicchio.