Tudor Ciuhodaru o face praf pe Ioana Mihăilă. „Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății!”

Tudor Ciuhodaru a vorbit la o emisiune TV despre decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina. Medicul a ținut să precizeze că circulația virusului nu este oprită, chiar dacă românii se vaccinează, și că cea mai importantă este testarea.

01 sept. 2021, 16:12
Tudor Ciuhodaru o face praf pe Ioana Mihăilă. „Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății!”

Tudor Ciuhodaru o face praf pe Ioana Mihăilă. Medicul UPU de la Spitalul de Neurochirurgie Iași a afirmat că strategia de vaccinare a României a fost un eșec: „Toate datele indică acum că această campanie de vaccinare a fost un eșec. Niciuna dintre țintele propuse nu a fost atinsă. Din păcate, nu mă miră pentru că se vorbește despre a treia doză”.

Tudor Ciuhodaru o face praf pe Ioana Mihăilă

„Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și Anthony Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo. Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală. Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”,  a declarat Tudor Ciuhodaru la B1TV.

Mare atenţie la această substanţă din gospodărie. Poate ucide la prima inhalare. Anunţul făcut de Tudor Ciuhodaru

Cunoscutul medic a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea „transmiterii bolii”. „Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii. Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai spus Tudor Ciuhodaru.