TUDOR SIŞU ar putea ajunge din nou la închisoare

Cătălina s-a plâns judecătorilor de comportamentul violent al cântăreţului.

28 ian. 2014, 07:13
TUDOR SIŞU ar putea ajunge din nou la închisoare

Tudor Sişu nu scapă de problemele cu legea. Fosta sa soţie, Cătălina, şi mama ei s-au prezentat, ieri, în faţa judecătorilor şi au cerut să fie protejate de cântăreţ. Tânăra vrea să demonstreze cu martori calvarul pe care l-a trăit alături de fostul ei soţ, după ce acesta a fost eliberat condiţionat.

Cătălina s-a prezentat în fata magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2 şi le-a cerut să emită un ordin de protecţie prin care să-l oblige pe fostul component al trupei La Familia să nu se mai apropie de ea şi de mama ei, Magdalena Dinu. Tânăra le-a arătat magistraţilor actele prin care a divorţat la notar şi a insistat să aducă martori care să povestească cum urla la ea, o ameninţa şi o lovea bestial. Judecătorul a acceptat audierea unui martor.

Tudor Sişu nu s-a prezentat în faţa instanţei şi nici nu şi-a angajat avocat .El a fost reprezentat de un apărător din oficiu. Contactat telefonic de reporterii Click!, Tudor Sişu nu părea că-şi face griji pentru urmările demersurilor făcute de fosta sa soţie. 

Tudor Sişu a fost prima oară arestat pentru consum de droguri în 2003 şi condamnat la trei ani de închisoare. La şase luni de la eliberarea condiţionată din 2005 este arestat pentru deţinere de droguri şi este eliberat în 2007. Nu scapă însă de obiceiurile rele. În 2011 primeşte încă o condamnare definitivă la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri. Pe 29 mai 2013, Tudor Sişu este din nou liber.