Sişu, ELIBERAT condiţionat din închisoare VIDEO

Fostului membru al trupei La Familia, Tudor Sişu, condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri, a fost eliberat condiţionat din închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti a respins recursul Parchetului.

29 mai 2013, 11:43
Sişu, ELIBERAT condiţionat din închisoare VIDEO

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, eliberarea condiţionată din închisoare a fostului membru al trupei La Familia, Tudor Sişu, condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Sişu s-a căsătorit în penitenciarul Colibaşi. Vezi cine e aleasa GALERIE FOTO

Tribunalul a respins recursul Parchetului şi a menţinut o decizie favorabilă lui Sişu, dată în luna aprilie de Judecătoria Sectorului 4. Decizia este definitivă.

În 22 octombrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv pe Tudor Sişu la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Tudor Sişu şi alţi 15 membri ai unui grup infracţional au fost arestaţi preventiv în mai 2006. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au acuzat pe cei 16 că, într-un an, au distribuit în Bucureşti aproximativ 40 de kilograme de heroină.

Sişu a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. El a fost arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

În 25 septembrie 2009, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de Tudor Şisu într-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.