Tudor Turcu a câştigat X FACTOR

Tudor Turcu a câştigat ediţia a doua a X Factor România, reuşind să adune cele mai multe voturi din partea publicului în competiţia cu Ioana Anuţa şi Natalia Selegean.

24 dec. 2012, 06:47
Tudor Turcu a câştigat X FACTOR

Sezonul doi al X Factor şi-a desemnat, duminică seară, câştigătorul, în persoana lui Tudor Turcu, un rocker din Mediaş, care până să ajungă în acest concurs cânta cu o trupă într-un local din oraşul său. Tudor Turcu a reuşit să învingă şi problemele de sănătate pe care le-a avut în timpul concursului şi a plecat acasă cu un cec în valoare de 200.000 de euro. Cu banii câştigaţi vrea să scape de problemele financiare pe care le are familia sa, dar şi să deschidă o şcoală privată de arte în Mediaş. „Cei care vor avea bani, vor plăti orele, cei care nu vor avea, nu vor plăti”, a spus Tudor Turcu, imediat după câştigarea premiului.

În finală, Tudor Turcu, care a făcut parte din echipa „Peste 25 de ani” a lui Cheloo, a concurat cu Ioana Anuţa, din categoria „Sub 25 de ani” a lui Dan Bittman. Asta după ce Natalia Selegean, tot din categoria lui Cheloo, a fost eliminată în semifinală prin votul prin SMS.

Imediat după anunţul câştigătorului, Tudor a fost înconjurat de toţi foştii concurenţi de la X Factor şi chiar învinsa din finală l-a aclamat. Deşi a ratat marele premiu, Ioana Anuţa a primit şi ea o veste foarte bună în prag de sărbători: tânăra din Vâlcea a fost invitată să participe la sezonul trei al show-ului concurs „Te cunosc de undeva”.

Pe lângă cei 200.000 de euro, Tudor Turcu a câştigat şi un contract cu casa de producţie Cat Music, care îi asigură lansarea unei piese şi a unui videoclip. Şi Ioana Anuţa, şi Natalia Selegean sunt în atenţia casei de producţie.