Tudorel Toader a sesizat poliţia, după ce pe poarta locuinţei, precum şi în alte locuri din Iaşi a găsit scris "Demisia"

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2019 14:20 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2019 14:31 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a găsit pe poarta locuinţei mesajul "Demisia" scris cu un spray alb. De altfel, mesajul a apărut, joi, în zona Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Mesaje cu textul "Demisia" sau "Demisia, Tudorel Toader" au fost scrise pe străzile din zona Copou, unde se află şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Pe poarta locuinţei lui Tudorel Toader, care se află în aceeaşi zonă, a fost scris cu un spay alb cuvântul "demisie", iar pe gard portretul lui Tudorel Toader a fost făcut cu graffiti. Inscripţiile de la locuinţa fostului ministru al Justiţiei au fost şterse ulterior, dar se mai pot întrezări urme ale acestora.

"Am făcut plângere pentru identificarea şi eventuala sancţionare a autorilor. Comunitatea academică este abilitată să se pronunţe cu privire la exercitarea prerogativelor de rector, cu atât mai mult cu cât urmează alegerile pentru această demnitate", a spus Tudorel Toader.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
demisia Iaşi Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7791
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H