TULBURĂTOAREA fotografie care a făcut INTERNETUL să SUSPINE şi trista poveste din spatele ei

Se spune că o fotografie face cât 1000 de cuvinte, dar imaginea postată de o femeie pe o reţea de socializare a reuşit să depăşească acest prag, făcând orice persoană care a înţeles povestea să suspine.

22 iun. 2013, 05:23

Cu toate că pare o fotografie normală, care arată un câine şi o pisică ce dorm împreună, povestea din spatele ei este cutremăurătoare şi arată faptul că, de multe ori, animalele sunt mai bune decât oamenii.

Citeşte şi DRAMA din spatele celor mai frumoşi ochi din lume. Povestea tristă a fetiţei cu ochi de diamant

Potrivit NY Daily News, un utilizator Reddit a povestit cum a fost nevoit să îşi omoare unul dintre animalele de companie, după ce acesta se lupta de peste doi ani cu mai multe tipuri de cancer care îl făceau să sufere extrem de mult. În prima seară după ce câinele a fost eutanasiat, în locul unde acesta dormea, s-au instalat celelalte două animale din casă, un alt câine şi o pisică. Cu toate că cei doi nu se înţelegeau deloc, ei au dormit împreună, plângând pierderea bunului lor prieten bolnav.

Mauja, câinele în vârstă de 11 ani a trebuit să fie omorât din cauza durerilor prin care acesta trecea, după ce s-a îmbolnăvit de cancer. Din cauza dispariţiei patrupedului din casă, pisica Kooky şi Gracie, celălalt câine, au uitat de rivalitate şi au dormit împreună, fiind toată seara trişti.

„A trebuit să îmi omor câinele Mauja. Nu credeam că restul animalelor îi vor simţi lipsa, dar acest lucru s-a întâmplat. Kooky şi Gracie nu au dormit niciodată împreună, dar aseară au dormit în cuşca lui Mauja„, a spus stăpâna animalelor pe internet, uimită de comportamentul vietăţilor necuvântătoare.

Citeşte şi O imagine care îţi dă fiori, surprinsă în Himalaya. Cu ce crezi că seamănă? FOTO

Fotografia a ajuns virală, fiind dată mai departe de 75.000 de oameni în cîteva zile.