TULBURĂTOR! Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la o lună după ce a murit FOTO

Mihai Constantinescu a murit cu mai puțin de o lună de zile în urmă, fiind condus pe ultimul drum pe 31 octombrie 2019. La înmormântare au participat foarte mulți fani ai artistului, dar și colegi din industria muzicală.

26 nov. 2019, 19:23
TULBURĂTOR! Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la o lună după ce a murit FOTO

Mihai Constantinescu a lăsat un gol mare în sufletul celor care s-au bucurat decenii la rând de șlagărele sale. Din acest motiv, mormântul regretatului artist, care s-a stins din viață la 73 de ani, este plin de mesaje și scrisori emoționante de la fani.

Mihai Constantinescu, ultima apariţie la TV. Ce spunea artistul înainte să intre în comă VIDEO

„Ultimul mare romantic”, așa este numit Mihai Constantinescu de către unul dintre admiratorii lui, care în semn de prețuire i-a lăsat artistului o scrisoare emoționantă la mormântul din cimitirul Ghencea Militar din București, scrie Click!.

„E o pierdere imensă în România toată / s-a stins cel ce-a cântat „O lume minunată” sau „cu creionul pe hârtie / i-am desenat această elegie” sunt doar câteva dintre cuvintele pe care admiratorii au ținut să i le aștearnă pe scrisori depuse la mormânt, lângă buchete de flori și candele.