Tulburător! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV din Arad, după uciderea soţului ei

Au trecut trei săptămâni de când Diana Mariş Costea, prezentatoare TV din Arad, şi-a condus soţul pe ultimul drum. Este primul Paşte fără Valentin Costea, iar reporterii SPYNEWS.ro au aflat ce va face frumoasa blondă de la pupitrul ştirilor.

14 apr. 2015, 06:28
Tulburător! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV din Arad, după uciderea soţului ei

În zi de sărbătoare, Diana Mariş Costea, arădeanca al cărui soţ a fost ucis cu sânge rece, trece prin momente greu de imaginat. Este primul an în care nu va sărbători alături de bărbatul vieţii ei, iar gândul singurătăţii a pus stăpânire pe prezentatoarea TV. Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, Diana a mărturisit că nu a trecut peste depresia în care a intrat în urmă cu trei săptămânii şi se simte extrem de pierdută.

Prezentatoarea Diana Mariş Costea, declaraţii cutremurătoare după înmormântarea soţului ei

„De Paşte am fost alături de familia mea în Sebiş, în oraşul în care am crescut. În fiecare an, împreună cu Vale respectam tradiţiile. În prima zi de Paşte mergeam la familia lui, iar a doua zi la familia mea. Eram încărcaţi cu daruri, le făceam din suflet, întotdeauna. Mă voi ruga pentru Vale, pentru mine şi familia mea. Mă simt pierdută şi simt că nu am trecut de depresie. Însă ştiu că acasă la părinţii mei mă voi vindeca.”, a mărturisit Diana, vizibil afectată.

Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV, a încetat din viaţă, pe 18 martie, la două săptămâni de la incidentul care l-a băgat în comă și apoi în moarte cerebrală. Vale s-a stins la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Bărbatul a fost lovit, fără milă, cu o rangă, în zona capului, de un angajat care venise să-i fure bani. Cunoscut consumator de droguri, Dan Dorel Hodiş (foto jos) avea nevoie de bani pentru doza zilnică şi a mers la atelierul lui Valentin Costea cu gândul de a-i fura portofelul. Ulterior a mărturisit că Vale îi mai oferise bani cu împrumut, dar i-a fost rușine să îi mai ceară. Așa că a decis să îl tâlhărească! Asta a şi făcut, după ce l-a lovit mişeleşte, din spate, lăsându-l în stare de inconştienţă, într-o baltă de sânge. Agresorul a fost arestat preventiv, cu toate că apărătorul lui a cerut arest la domiciliu, motivând că nu reprezintă un pericol social.

Valentin Costea a murit. Omul de afaceri, bătut cu bâta de baseball, era ţinut în viaţă de aparate