Tumoare gigant, extirpată de medici la maternitatea din Braşov VIDEO

După ce a crezut iniţial că s-a îngăşat, o femeie de 48 de ani, din Braşov, a aflat cu stupoare, că avea de fapt în abdomen o tumoare imensă, infomează România TV. Operaţia a fost un succes şi femeia se simte bine.

05 nov. 2013, 15:02
Tumoare gigant, extirpată de medici la maternitatea din Braşov VIDEO

Când a început să se îngraşe brusc, femeia a fost convinsă că a luat în greutate câteva kilograme. În urmă cu o săptămână, a mers totuşi la medic pentru un consult medical.

„Nu mi-am dat nici eu seama că de mişcat, m-am mişcat, am mers la serviciu, n-am avut probleme. S-a făcut mai mare şi după aceea m-am dus (la medic n.r.). Mi s-a spus să rămân pentru operaţie”, a spus femeia.

Iniţial, medicul a crezut că femeia este gravidă, dar la ecograf a apărut tumoarea gigant, iar pacienta a fost operată de urgenţă.

„La examinare a rezultat că femeia suferă de o tumoare mai veche care arată cât o sarcină de 9 luni. Intervenţie dificilă pentru că te aştepţi în orice moment să apară complicaţii. Totuşi a decurs destul de bine şi e în siguranţă. S-a dovedit a nu fi o tumoare canceroasă”, a declarat Adrian Dimassi, medic specialist obstetrică-ginecologie.

Operaţia pentru extirparea tumorei a durat mai bine de 3 ore. Femeia va putea pleca acasă în câteva zile.

Citeşte şi Un bărbat are o tumoare GIGANT în abdomen. Vezi cât a ajuns să cântărească excrescenţa FOTO