Tunsoarea butterfly, vedeta anului 2024. Căror femei li se potrivește cel mai bine acest stil

Tunsoarea butterfly, vedeta anului 2024. Când vine vorba despre domeniul beauty, femeile arată un interes foarte mare, însă, în ultima vreme, și bărbații au început să fie preocupați de aspectul lor. Ei bine, aranjarea părului poate schimba întregul look și de aceea este bine să fim în ton cu moda.

28 feb. 2024, 09:04
Tunsoarea butterfly, vedeta anului 2024. Căror femei li se potrivește cel mai bine acest stil

Tunsoarea butterfly, vedeta anului 2024. În fiecare an, industria modei aduce cu sine schimbări remarcabile și inovatoare, iar tendințele în materie de păr nu fac excepție. Noul an este momentul perfect pentru a încerca ceva nou, cum ar fi un look nou.

Citește și: Cele trei greșeli care te îmbătrânesc cu 10 ani! Specialiștii le recomandă femeilor să renunțe la aceste obiceiuri

Tunsoarea butterfly, vedeta anului 2024

Elisa Lungu, hairstylist, a dezvăluit care este stilul anului 2024, când vine vorba de aranjarea părului, și cine ar fi ideal să opteze pentru acest tip de tunsoare.

Tunsoarea butterfly a fost trendul anului 2023 și este, într-adevăr, și a anului 2024. Se spune că stilul este adoptat din vremea anilor ‘90, din stilul lui Rachel din serialul Friends.

Este o tunsoare versatilă, ce se poate aranja în diferite moduri, fie bucle, ori cu vârfurile întoarse. Ca să fiu sinceră cu voi, aceasta diferă foarte puțin de tunsoarea graduată (n.r. în scări), însă cheia stă în aranjarea părului.

Se așează foarte bine pe toate tipurile de păr, mai puțin pe cel fin, rar și drept. În cazul acestui exemplu, este nevoie de multă implicare pe partea de styling. De curând, am tuns și un păr creț în stilul fluture și s-a așezat nemaipomenit de bine.

Tunsoarea oferă mult volum, mai ales dacă partea calotei este și ea destul de scurtă. Un ajutor de nădejde poate fi și un produs special pentru volum, care să fie aplicat de la rădăcini spre lungime, pe părul umed, după care acesta să fie uscat cu ajutorul unei perii sau natural.

Recomand tunsoarea și persoanelor de vârsta a doua, deoarece le dă o alură tinerească. Aceasta trebuie, bineînțeles, purtată cu un stil vestimentar cât mai chic și actual„, a declarat hairstylistul Elisa Lungu, pentru Spectacola.ro.