Tunsori in functie de forma fetei. Ce ti se potriveste cel mai bine

Punctul de pornire atunci cand alegi o noua coafura este forma fetei. Urmeaza apoi tipul parului care poate fi drept, ondulat, carliontat, textura sa, fina, medie sau cu fir gros si greu de aranjat, iar in cele din urma, vei lua in cosiderare volumul parului.

08 sept. 2015, 05:53
Tunsori in functie de forma fetei. Ce ti se potriveste cel mai bine

E greu sa fii obiectiva atunci cand iti analizezi forma fetei si ce fel de coafura ti s-ar potrivi. Ultimul cuvant in acest domeniu il va avea oricum stilistul dar, cu ajutorul prietenilor, privindu-te in oglinda sau masurand cu ajutorul unui instrument poti sa o faci si singura. Si suntem siguri ca, chiar daca in cele din urma vei apela la stilist, iti vei putea face si singura o idee cat de cat apropiata de cea ce pe care ti-o va oferi acesta si, sa-ti alegi astfel singura coafura perfecta pentru fata ta.

Fata Ovala
Incearca. In cazul unei fete ovale, sunt disponibile o serie de stiluri diferite din care poti alege fara probleme. Mai exact, te asiguram ca aproape orice coafura sau frizura va arata bine si te va face sa zambesti de fiecare data cand vei privi in oglinda. Poti purta tunsori cu parul scurt, mediu sau lung, fata fiind bine balansata si echilibrata in proportii. Cu toate acestea, cele mai bune frizuri sunt cele care iti vor tine parul departe de fata, pentru ca, nu-i asa, ai ce pune in valoare si scoate in evidenta.

Continuarea pe Lyla.ro