Tunsori pentru faţa pătrată

Daca ai fata patrata, atunci inseamna ca mandibula ta este aproape la fel de lata ca fruntea. Tunsoarea ta poate sa ajute la redarea unui aspect cat mai feminin daca este realizata in asa fel incat sa curbeze unghiurile ferme ale fetei tale. Femeile cu fata patrata au de ales intre diferite tipuri de tunsori care sa le stea bine si care sa le scoata in evidenta zambetul larg.

15 oct. 2015, 05:54
Tunsori pentru faţa pătrată

Vedete precum Salma Hayek, Katie Holmes, Demi Moore si Jenyfer Anniston apeleaza de multe ori la coafuri si tunsori cat se poate de simple care le confera insa feminitate.

Femeile cu fata patrata pot alege din o varietate de tunsori iar pentru ca au trasaturi atat de bine definite, arata bine cu toate, in afara de coafurile cu coada de cal sau coada impletita. Acestea sunt singurele tipuri de tunsori sau coafuri pe care femeile cu fata patrata trebuie sa le evite.

Parul scurt pentru fata patrata este una dintre cele mai apreciate tunsori. Cu tunsori pentru parul scurt vei scoate in evidenta zambetul, pometii si ochii tai, mai ales daca ai fruntea acoperita de breton.

Continuarea si FOTO pe Lyla.ro.